VIP

KONAČNO SAZNAO NJENE NAJPRLJAVIJE TAJNE: Mensur zbog Miličine prošlosti napravio lom… (VIDEO)

Haos i lom…

Tokom pauze za reklame u emisiji “Uspomene”, Milica Veselinović je nastavila da se pravda za sve što su zadrugari videli na ekranu.

– Za prst nisam lagala, jer nisam znala ni da postoji to. To je iz osnovne škole, to sam zaboravila. Nabiću taj prst u usta i vama i meni – rekla je Milica.

– Meni nećeš – odbrusio je Mensur.

– A ono sa grudima, ne liči na mene uopšte. Na prst sam totalno zaboravila, svakako nisam slala nijednom dečku. Grudi nemaju veze sa vezom, i Aleks kaže da to ne liči na mene. Meni je drago što nema slika i uspomena sa drugim momcima, j*bada, nego samo sa Mensurom – pravdala se Milica.

– Poziv (sa Tomovićem) ti ne ide na obraz, to samo da znaš. Glupačo, treba da te bude sramota, šta će ti to da čuvaš. I najgore je što me lažeš – rekao je Mensur.

– Da si gledao j*bade sa drugim momcima ovde, bio bi zadovoljan. Hvataš se kao i ovi ljudi. Ja napolje izlazim uzdignute glave. A znam tvoju torturu narednih 15 dana. Više bi me cenio da sam te varala – pričala je Veselinovićeva.

– Niko nije rekao da si me varala, pusti to. Laž je najgora stvar na svetu. Lagala si me – poručio je Ajdarpašić.

– Nisam, za prst nisam ni sama znala – dodala je Milica.

– Meni je žao, nisam te doživljavao tako… Ovde ne može da se glumi, meni da glumataš ne možeš. Ovo što stoji tu, to je tvoje remek-delo, treba da se stidiš – nastavio je Mensur.

– Ovaj deo života ću da preskočim – rekla je ona.

– A da pušiš prst kao k*rac nećeš da preskočiš. Nabijala si prst i treba da se stidiš toga. Ti si uz mene sazrela, naučila neke stvari, ti nisi naivna devojka, ali si uz mene naučila dosta stvari – nastavio je Ajdarpašić.

– J*bo mi pas mater. Niko od vas ne zna kako se ja osećam, niko od vas. Što ustanem za stolom i podignem glavu, ne znači da je to tako – počela je da plače Veselinovića.

– Mensure, ja sam ti jednom prilikom objasnila kakva sam napolju, a ti i dalje pričaš kako bih ti nešto uradila – govorila je Milica.

– Ti meni pričaš kako je drugačije ovde i napolju. Teška si, naporna jako, iskreno, ne znam šta bih ti rekao. Branio sam gore, najgore, a ovde nisam imao nijedan argument. Nisi ti ni približno, ali imaš greške – govorio je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button