VIP

CRIKVENICA REŠILA DA PROGOVORI: Raskrinkavanje Filipa Cara – Otkrio ono što svi slute…

Nije mu bilo lako da prizna…

Filip Car, tokom današnje emisije, komentarisao je svog kako on kaže ‘kolegu’ i ljutog suparnika Dejana Dragojevića, koji je ujedno i bivši muž njegove sadašnje devojke. Progovorio je o njegovom učešću, kao i odnosima zadrugara prema njemu i bez zadrške iskazao svoje nezadovoljstvo zbog neiskrenosti svojih cimera.

Filip je zbunio domaću javnost, kada je izjavio da je za njega Dejan svakako pobednik, jer je preživeo nemoguće i ‘ostao na nogama’ nakon svega.

Ovim povodom, za portal Pink.rs oglasio se Bruno Uremović, Carev najbolji prijatelj, koji je bio ganut izlaganjem svog druga i prokomentarisao novonastalu situaciju koja je uzdrmala region.

– Filip je oduvek bio ljudina i dobar čovek, već mesecima sam govorio o njegovim kvalitetima. Vremenom, sve više se vidi kakav je kao osoba i koliko u biti nije iskvaren, iako često ima ishitrene i nekada loše reakcije… Malo ko bi mogao da se izdigne iz situacije u kojoj jeste i komentariše bivšeg muža žene sa kojom je, a pritom da živi sa njim u istom prostoru. Generalno se slažem sa njim, Dejan je svašta prošao i sve preživeo, dušu je ostavio u rijalitiju i zasluženo bi bilo kad bi pobedio – ističe Carev drug

Nakon toga, kratko je prokomentarisao turbulentan odnos sa Dalilom Dragojević, kao i njegovu izjavu da više bez nje ne može ni jedan dan.

Što se tiče Dalile, videćemo pravu sliku jako brzo, kada budu izašli iz “Zadruge”, a malo je ostalo do kraja – zaključuje Bruno.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button