VIP

“ULAZI SE SA OBEZBEĐENJEM – PROLAZI SE KROZ DVE KAPIJE”: Otkriveno koja je procedura za dolazak u Zadrugu…

Otvorila dušu ekskluzivno za domaće medije…

Porodica Marka Osmakčića šokirala je naciju kada je odlučila da lažira sm*t njegovog oca, Franja Osmakčića. Oni su se odlučili na taj korak kako bi izveli Marka iz rijalitija.

Ekipa novinara razgovarala je o ovoj temi sa psihološkinjom, Draganom Ivanović. Ona je imala prilike da uđe na sat vremena u “Zadrugu” dan pred Osmakčićev beg i da razgovara sa njim o trudnoći Viktorije Mitrović.

Psihološkinja je otkrila kako izgleda procedura kada se ulazi na imanje u Šimanovcima.

– Ja sam ostavila sve svoje lične stvari, ništa nisam unosila tamo. Ulazite zajedno sa obezbeđenjem. Moj utisak je bio da je teško uopšte ući i izaći sa imanja. Postoje dve vrste kapija kroz koje ulazite, a sam taj prostor je veliki. Procedura je da ništa sa sobom ne možete da unesete – rekla je psihološkinja.

Potom su upitali Draganu da li je neko od članova produkcije dao instrukcije šta sme, a šta ne sme da kaže ili da uradi na imanju.

– Oni su bili vrlo korektni, nije bilo nikakvog uslovljavanja. Pustili su me da vodim razgovor u smeru kako treba i ja sam njih obavestila da ću saslušati i jednu i drugu stranu, da ću im na početku razgovora postaviti uslov da saslušaju jedno drugo, da ne koriste rečnik kakav koriste u rijalitiju i da onda dođemo do nekog dogovora oko njihove dalje komunikacije i odnosa, tako da me niko nije uslovio da ja nešto treba da kažem, šta ću da kažem, apsolutno ne – rekla je Dragana.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button