VIP

NEĆE DA JE PRIZNA ZA DEVOJKU: Pristaje na sve zbog ljubavi – Dokrajčio je za sva vremena… (VIDEO)

– Ne ceniš sebe…

U emisiji Pitanja gledalaca Mini Vrbaški je bilo postavljeno pitanje vezano za njen odnos sa Matejom Matijevićem.

– Kod Drveta si tvrdila da je Mateja ozbiljno zaljubljen, a kako može takav muškarac da kaže: “Šta si mislila, da ću da te ženim”? – glasilo je pitanje.

– Nisam ja to tvrdila, samo sam rekla da se drugačije ponaša prema meni a drugačije govori pred svima. Njemu je teško neke stvari da prevali preko usana i prizna, ali ja najbolje osetim. Ne mogu ja toliko daleko da idem i da razmišljam, na prvom mestu treba da mislim na izlazak… Nema tu šta da se raspravlja, suludo je komentarisati da li ću ja biti njegova žena ili ne… Videćemo šta će biti napolju, a ja verujem da će ovo da uspe… – govorila je Mina.

– Želiš da budeš bolja, a doživljavaš najveće poniženje, ovaj (Mensur) te je kao Boga gledao – rekao je Milošević.

– Ne smatram da je tako, Mateja me nikada nije uvredio, nije vikao, nije me pljunuo – navela je Mina.

– Nije ideal odnosa ako te neko ne bije ili ne udari… Svako ima prava da “je*e ko*ilu, kada on hoće”, ako ti na to pristaneš… Nije razlog opstanka samo to što te neko ne ponižava… Ti niti ceniš sebe, niti poštuješ a nadaš se nekim ljubavima koje nikada ne doživiš… Ali to je tvoje pravo, to je verovatno zato što si onako živela – govorio je Đedović.

– Poštujem ja nju i cenim – ubacio se Mateja.

– Ja sada mogu da mislim da je ti samo je**š kada ti se di*ne – viknuo je Marko.

– Ja sam to rekao u momentu ljutnje, nisam tako mislio – pravdao se Matijević.

– Da li si svestan da ponižavaš ovu devojku? – pitao je voditelj.

– Ne ponižavam, ništa ja loše nisam rekao. Nikada nisam isključio mogućnost da ćemo biti napolju zajedno, čak i mislim da će biti to kako treba.

– Mogu ja da lažem i mažem narod koliko god, ali prava slika će se videti napolju. Zato od 345 veza ovde, opstanu samo tri, jer se ljudi tako ponašaju. Ja možda ispadam egoista, ali nisam nikada ništa loše rekao… Ja želim odavde sa ovom devojkom da izađem blizak… Ne ponižavam je, ali neka svako misli kako želi… – izjavio je Matijević.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button