VIP

JANJUŠA ŽENA OPET IZBACILA IZ KUĆE: Maja Marinković se oglasila i sve javno iznela…

Nastavlja da provocira…

Iako već dugo nije učesnica “Zadruge” Maja Marinković ne prestaje da provocira i komentariše, kako one koji su i dalje u Beloj kući, tako i one koji nisu.

Maja je već nekoliko puta uhvaćena u društvu Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je u trećoj sezoni i po izlasku imala turbulentnu vezu, a iako još uvek nisu zvanično priznali da su se pomirili, njihove objave na Instagramu govore dovoljno.

– Moji bivši su u stanju da me vole najviše na svetu izgleda jedino posle raskida – napisala je Maja na svom instagram storiju.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, javnost već neko vreme spekuliše o njihovom pomirenju, kao i tome da je Janjuša žena ponovo izbacila iz kuće, upravo zbog pomirenja sa starletom. Kako mediji navode, bivši zadrugar se nakon rijalitija pomirio sa svojom suprugom Enom nakon čega se našao u žiži javnosti upravo zbog slika koje su osvanule na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako se provodi sa Marinkovićevom. Da li je ova Majina poruka bila upućena direktno njemu i o čemu se radi, ostaje nam da ispratimo.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button