VIP

“DALILA NIJE DEVOJKA KOJU MOGU DA ODVEDEM KUĆI”: Brutalno ponižavanje pred kamerama i milionima… (VIDEO)

Teške reči…

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić, a naredno pitanje bilo je za Lepog Miću.

– Rekao si da si siguran da Car nema savetnike Đedovića i Sandru, uveliko bi izrodio decu sa Dalilom i ne bi imao problema – glasilo je pitanje.

– Da, njemu je stalno neko potreban, stalno priča sa nekim, neko ga usmerava. Jasno je da mu treba neko blizak da ga sasluša, ali da priča neke banalne stvari i da traži savete do te mere mi nije normalo. On je visoko inteligentan dečko, nije glup i ne treba mu niko da mu govori šta treba da radi. Odlično zna ko je kriv i o čemu se radi, ali eto. Ona nije devojka koju on može da odvede kući, on bi sve na svetu dao da može, ali neće usrećiti nekoga. Došlo je do toga da više ne mogu jedno bezu drugog, a upropastili su odnos. Davao sam im savete kao otac, ali ne vredi… Znam da on odlično zna šta mu ja govorim… Stvari koje su jedno drugom rekli su užasne i imaju trajne posledice… Mogu da budu mirni neko vreme, ali ne dugoročno… – odgovorio je Mića.

– Ja sam zbog Marka i Sandre otišao na tri četiri kiretaže, ali evo, sledeću put ću roditi, obećavam! Nikada se nisam savetovao u smislu da mi kažu šta da radim ali mi nekada treba neko da me sasluša. Nekad mi treba da mi neko da potporu ili potvrdu, jer ni sam nekad ne znam gde sam. Sa Sandrom sam svega dva tri puta govorio na tu temu, sa Markom možda pet, šest puta za sve ovo vreme, ali nije to uticalo na mene i moje postupke… – govorio je Car.

– Apsolutno sam siguran da nemam uticaja ni na koga! Čuli smo više puta da je bilo tu posla u smislu pravljenja dece, pa ne vidim da sam bio kontraceptivan. Jasno mi je da ljudi to mogu da pomisle, ali stvarno nije istina da me on sluša niti sam ja često na njegovoj strani. Nisam se ja često preterano ni mešao nego usput porazgovaramo kada dođe… Gomilu puta sam mu rekao u kojim situacijama nije u pravu i koje stvari ne mogu da se rade. Kada mislim nešto ja i kažem, ali da sto puta se*em na istu temu, zaista ne mogu. Sve u svemu ja nisam prepreka da neko ovde rodi niti me to zanima… – dodao je Đedović.

– Filip je u pravu, nismo mi mnogo puta razgovarali o njima. Više je Dalila ta koja je dolazila po savete, a istina, da su me zaista slušali, možda bi stvarno sada imali decu i živeli srećno. Ali jasno je svima, da oni nikoga ne slušaju, a ne mene. Ja sam neko ko se trudi da uvek budem realna i da kažem kako jeste… Preveliku težinu imaju iza sebe, pitanje je da li će moći da prebrode – dodala je Sandra.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button