Žena

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: 22. juna će konačno voljenoj osobi priznati da su zaljubljeni…

22. juna će konačno voljenoj osobi priznati da su zaljubljeni…

Tri horoskopska znaka reći će svojoj simpatiji kako se osećaju tokom Venere u Blizancima koja će početi 22. juna 2022. Da se ​​razumemo, ponekad jednostavno nemamo strpljenja da sačekamo da priroda učini svoje što se tiče ljubavi i komunikacije. Recimo, na primer, mi smo zaljubljeni u nekoga. Sve je u redu sa svetom, i mi se osećamo odlično zbog ovog slatkog novog osećanja, osim što jedna stvar nedostaje: naš objekat naklonosti nema pojma kako se osećamo, i ništa se neće desiti dok ne sazna.

To je ono što sutra donosi; ideja da im VI kažete šta ima novo. Venera u Blizancima je tranzit koji to omogućava. Pretpostavimo da ste se kolebali oko toga da samo izađete sa tim. U tom slučaju, ovaj tranzit će vam olakšati i podržati vas dok se mirite sa činjenicom da ako svojoj simpatiji ne kažete kako se osećate, možete jednostavno izgubiti zamajac i ispustiti priliku. Dakle, imate izbor: recite osobi u koju ste zaljubljeni kako se osećate, ili iskoristite šansu da u potpunosti iskoristite trenutak jer znate koliko je tajming prevrtljiv. Postoje takve stvari ‘savršeni trenuci’, a Venera u Blizancima vam to predstavlja.

Dakle, stigao je dan kada treba da kažete kako jeste. Ostavite po strani svoj strah i skočite jer je sada ili nikad, ljudi. Ovo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav vašeg života; šta ako vaša simpatija reaguje tako dobro da i ona, zauzvrat, iskaže svoju ljubav prema vama? Ako možete da zamislite, možete to učiniti tako. Srećno, a za one znakove koji su posebno podložni energiji Venere u Blizancima, očekujte ni manje ni više nego prihvatanje i entuzijastičan odgovor.

3 horoskopska znaka koji svojoj simpatiji govore kako se osećaju tokom Venere u Blizancima 22. juna 2022. godine:

Rak

Pa, izgleda da ste i nervozni i jaki, a uskoro će vam doći gost u posetu. Ovaj gost nije običan čovek. Međutim, to je neko prema kome ste vremenom počeli da razvijate neka ozbiljna osećanja, a sada niste sigurni da želite da ih držite na udaljenosti. Želite više i sumnjate da će možda želeti da se stvari podignu na novi nivo. Pošto će se sve odvijati na vašem domaćem terenu, osećaćete udobnost da možete da prenesete svoje emocije u bezbednom i opuštenom okruženju. Znate da rizikujete da sve upropastite ako ova osoba nije u saglasju sa vama, ali to je zabavni deo: Venera u Blizancima je na vašoj strani i stavlja vas u ovu poziciju kako biste konačno mogli da saznate srećnu istinu: sviđate im se!

Devica

Možda ćete se osećati pomalo impulsivno, jer Venera u Blizancima sa sobom nosi neku vrstu frenetične energije, a ta energija definitivno dolazi do vas. Osećaš se pomalo hrabro, čak i smelo, i imaš nešto na umu. Ludo si zaljubljen u nekoga koga poznaješ. Ako im kažete ono što osećate ili ćete baciti sebe sa litice, ili će druga strana prihvatiti ono što imate da kažete i uzvratiti vaša osećanja rečima i delima. Uvek ste bili stidljivi da kažete ljudima da cam se sviđaju jer se jako plašite da ćete biti odbijeni; uopšte ne prihvatate dobro odbijanje; niko to ne radi, zaista, ali danas je drugačije. Venera u Blizancima je na vašoj strani, Device, i govori vam da napravite korak, izgovorite reči i izbacite to iz svog sistema. Ko bi mogao biti dovoljno glup da odoli vašem šarmu, a? Samo napred!

Vaga

Obično malo oklevate da se stavite u ranjivu poziciju da izrazite svoja osećanja nekome ko vas može odbiti zbog njih, i zato je ovaj dan tako poseban za vas, Vage; Venera u Blizancima utiče na vas na takav način da vam se dopada da bacite oprez niz vetar. Postoji neko ko vam se PUNO sviđa i osećate da je na vama da mu to kažete. Da, stavićete sebe na ranjivo mesto, ali dan vam daje hrabrost da to uradite. Smatrate da ako nastavite da se štedite poniženja odbijanja, nikada nećete biti tu za stvarno prihvatanje, pa biste mogli da pokušate, jer više ne želite da suzbijate svoja osećanja. Mislite pozitivno i očekujte odlične rezultate, Vage. Ovde nema ničega što bi makar malo sugerisalo da ćete biti bilo šta osim prihvaćeni i cenjeni.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button