VIP

“PRAVO BLAGO DOBIO NA DAR”: Marko Osmakčić i Stanija uslikani zajedno – Slika sve govori…

Slika sve govori…

Marko Osmakčić i dalje intrigira javnost, budući da je pre dve nedelje napustio Zadrugu, jer je zajedno sa svojom porodicom lažirao sm*t svog oca Franja.

Marko se već nekoliko dana oglašava po pitanju morbidnog i bizarnog načina bega, a mišljenja ljudi su podeljena. Dok ga jedni žestoko osuđuju i napadaju što je, između ostalog, u rijalitiju ostavio trudnu devojku Viktoriju Mitrović, drugi ga zdušno podržavaju i hvale.

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je u rijalitiju bila Osmakčićeva prijateljica, a mnogi su još tada komentarisali da između njih sevaju varnice, te da se dopadaju jedno drugom i da je njihov odnos više od prijateljskog.

Stanija je nedavno raskinula vezu sa Markom Markovićem i izjavila da će za Osmakčića uvek biti tu, jer se njoj pokazao kao pravi prijatelj.

Instagram,
Instagram,

Marko je sada objavio sliku iz rijalitija gde sedi pored Stanije, nasmejan i srećan.

– I na kraju shvatiš, najviše su te koštali oni koji najmanje vrede, dok si pravo blago, po nepisanom pravilu, dobijao na dar. Prvo ti nije jasan taj životni kantar, a onda ti se sve izbistri. I jedne i druge si morao da upoznaš. Prvima si se otkupljivao, drugima si nagrađen jer si ostao svoj, čak i kad ti se činilo da si sve izgubio – napisan je citat Brankice Damjanović na slici.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button