VIP

POTVRĐEN SUSRET – OSMAKČIĆ I VIKTORIJA LICE U LICE: Bivši ljubavnici će morati da otkriju sve javno…

Bivši ljubavnici će morati da otkriju sve javno…

Viktorija Mitrović je svojom situacijom i tužnom životnom pričom potresla Balkan. Ona je gostovala kod Nemanje Vujičića u emisiji “1800 sekundi”. Tom prilikom je otkrila do sada nepozante stvari vezane za Marka Osmakčića i njegovo bizarno bekstvo iz Zadruge.

Njihova veza je bila burna od početka. Često su se svađali, vređali a povremeno i tukli. Ništa im nije bilo sveto. Čak i njihovo mirenje je šokiralo region posebno dok su vodili ljubav dok im je Era Ojdanić pevao na uvce.

Izgleda da će Viki i Marko uskoro da se nađu licem u lice pred sudom jer je Mitrovićeva ovom prilikom otkrila da će tužiti Marka Osmakčića zbog svih pretnji, ali i fizičkog i duševnog nasilja koji je pretrpela.

– Nisam ni znala sa kim sam bila i sa kim imam posla. Taj čovek je monstrum, tužiću ga zbog pretnji, neću zbog ovoga što smo prošli u odnosu jer ni ja nisam bila bajna ali ću ga tužiću za pretnje – ispričala je Viki.

Ona je takođe otkrila i šta je Marko Soamkčić ispričao za misteriozno Mateu L.

– Onog dana kada se obratio svom ocu i pozvao na zločin, rekao mu je da uradi ono što je uradio Mateji L., ja sam svašta nešto rekla, zanimalo me šta su joj uradili. Ja sam ga pitala šta se desilo, on je rekao da neće da priča, da ja tumačim. Ja sam sigurna da su joj odmogli samo, ne znam ni da li je živa. Ja se osećam prazno, nisam sposobna ni da donesem odluku. Ja sam zahvalna rijalitiju, da sam napolju ko zna šta bi se desilo.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button