VIP

VEZA SA OŽENJENIM – SUSRET NA SUDU: Haos u Zadruzi – Pljuštale uvrede i prozivke… (VIDEO)

Ne smiruju se…

Noćas je na velelepnom imanju u Šimanovcima održana specijalna emisija “Zadrugovizija – Karaoke šou”. Nikola Grujić Gruja je izvukao pesmu Aleksandre Prijović “Totalna anestezija”. Na samom početku numere, Milana Šarac je ustala da podrži svog momka, te su za njom ustale i njene drugarice Sanja Grujić i Marijana Zonjić. Njegov nastup, podigao je mnoge na noge, a na bini mu se priključila i Marijana.

Milica Kemez je dobila reč, kako bi prokomentarisala Grujin nastup, ali je tom prilikom ušla u sukob sa Marijanom.

– Moram da ti kažem da si nam enigma u emisiji. Često komentarišemo da si dobar, ali ću ti reći da ćeš shvatiti jednog dana onu staru izreku: “Čega se pametan stidi…”, pa znaš nastavak. Što se tiče ovog plesa, spakuj ih obe u paketu, pa ih vrati u Železnik – rekla je Milica.

– Bolje u Železnik, nego u Bujanovac – rekla je Marijana.

– Pa ti si bila tamo – rekla je Kemezova.

– Možeš kolo da me naučiš? Milice pitaj Boru da li sam nesposobna, videla sam snimke da si sposobna za kolo i Bujanovac, pa da me naučiš – rekla je Marijana.

– Znaš kako kažu: “Nemojte da pokušavate da svinju naučita da svirate klavir, jer ćete se iznervirati, a svinja neće naučiti da svira klavir”. Spisak tvojih partnera je duži, nego spisak stanovnika u Bujanovcu – rekla je Milica.

– Krenuvši od oženjenih, a ti to vrlo dobro znaš, zato što mi se taj oženjeni javio da te pozdravim i da mi kaže da si vrlo dobra – rekla je Marijana.

– Vidimo se na sudu… Samo da kažem Zonjićevoj, da naš problem nije Bora ni Kendi, nego što me je nazvala siročetom. Udara devojkama na traumu, kao što je Viktoriji – rekla je Milica Kamez.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button