Žena

NEMA IM SPASA: 3 znaka koja će 18. juna ponovo bezumno pasti na pogrešnu osobu…

3 znaka koja će 18. juna ponovo bezumno pasti na pogrešnu osobu…

Sutrašnji dan donosi potrebu da se izrazimo kroz strasnu ljubav. Ali ponovo biramo pogrešnu osobu za to. Odnosno, neki od nas. Skloni smo da se osećamo nepotpuno bez partnera u našim životima, a tokom ovog tranzita taj osećaj postaje više izražen; potrebna nam je ljubav, i ako ne budemo mudri u donošenju i privlačenju ove ljubavi u svoje živote, na kraju ćemo se zadovoljiti nekim ko jednostavno nije na nivou.

A to je upravo ono što će se desiti 18. juna 2022. Mi koji želimo ljubav i nemamo nikoga u životu pašćemo na najgoru osobu koju bismo mogli da prikupimo. Dopuštamo očaju da donosi odluke umesto nas koje vode do strašno velikih grešaka. Pošto se mnogi od nas plaše da budu sami, prihvatamo ljude koji nam ne odgovaraju. Pristajemo na manje nego što zaslužujemo jer puštamo da naše neuroze preuzmu vlast.

Mesečev sekstil Mars stimulisao je danas našu potrebu za zajedništvom i partnerstvom. Želimo maženje i paženje. Želimo da nam neko kaže da smo prelepi i da nikada neće pogledati nikoga osim nas. Ono što na kraju dobijemo je glupan koji nema mozga, nema mašte i plana koji nema nikakve veze sa nama. Određeni horoskopski znaci će padati u ruke i najglupljim pojedincima koje planeta nudi. Pazite!

Rak

Mesečev sekstil Mars vas danas šeta stazom sećanja, sećajući se svih dobrih vremena koje ste proveli sa ljudima koje ste voleli u prošlosti. Ne znaš gde da se okreneš kada je ljubav u pitanju. Da li ponovo uskačeš, ili ostaješ hladan, držeći se dalje od zaljubljivanja da bi ostao pri zdravom razumu? Očajnički želiš ljubav, a u tvom životu trenutno postoji neko ko bi mogao da stane toj želji na put samo da nije tako u-ža-san. Dakle, kako se osoba zaljubi u nekoga koga smatra užasnim? Gledajući mimo užasa i pronalazeći nešto u toj osobi za šta bi se možda vredelo držati. To je ono što radite i što ćete raditi; želite ljubav, pa uzimate sve što možete da dobijete i pokušavate da to preoblikujete u nešto što možete da tolerišete. To nije ljubav. To je očaj. Vi ste bolji od toga i setite se ovoga sutra kad padnete u iskušenje.

Škorpija

Ne volite da morate da priznate da niste u pravu. Kada je u pitanju greška u proceni da li je ljubav u vazduhu ili ne, želite da budete u pravu. Želite da možete slobodno da kažete da ste zaljubljeni u sjajnu, posebnu osobu, ali duboko u sebi već znate da je to laž. Vi, kao i svi ostali na planeti, želite dobar, čvrst ljubavni život. Imate sve da ponudite i smatrate se ‘ulovom’. Problem je u tome što VI NISTE PROBLEM. Drugi su. A vi odbijate da to vidite. Sekstilni Mars u Mesecu Vodolije samo je danas otvorio taj poklopac i dao vam da provirite u sopstveno samoodricanje. Znate da osoba sa kojom ste povezani nije dobra za vas, ali ustrajavate. Zašto? Priuštite sebi dar samopoštovanja i nemojte se zadovoljiti onim što trenutno imate. Ispod vas je. Odolite sutra tom iskušenju, pobogu!

Strelac

Iskreno, da li ste se ikada zaljubili u PRAVU osobu? Kao da vas stalno prate tranziti poput Mesečevog sekstila Marsa; strast je tu, ali to je daleko s emotivnog puta. Poznati ste po tome što se zaljubljujete u najgoru osobu koju možete zamisliti. Na ovu osobu projektujete kvalitete kojih nema u stvarnom životu i pretvarate je u svog heroja. Verujte, ova osoba nije heroj. Kada se zaljubite, vi kreirate celu priču; ako je osoba na koju padate sebična, opravdavate se za njeno loše ponašanje kao da ste vi krivi. Ako se prema vama ophode s nepoštovanjem, ubeđujete sebe da prolaze kroz težak period i da morate da radite sa njima. Dajete svu svoju moć, a uradili ste to previše puta da se ovo NE smatra opasnim obrascem. 18. juna, uradićete sve iznova zbog današnjeg sekstila Meseca u Marsu koji vam je napravio zamku. Nova osoba, iste greške.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button