VIP

OŽILJCI PO LICU – BEZ BRADE: Isplivao snimak Marka Osmakčića – Totalno izmenio lični opis… (VIDEO)

Totalno izmenio lični opis…

Bivši takmičar “Zadruge” Marko Osmakčić dugo će se pominjati u javnosti, a atributi ‘prevarant’ i ‘nasilnik’ teško da u sebe mogu sažeti sve po čemu se istakao ovaj mladić u popularnom TV formatu.

Domaću javnost je i sablaznila činjenica da je nekadašnji stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima učestvovao u lažranju smrti rođenog oca Franje Osmakčića, te na taj način izašao iz rijalitija u kom je napravio dete emotivnoj partnerki Viktoriji Mitrović, koju je trudnu tukao.

No, niko nije mogao očekivati da će se u ovako negativnom svetlu predstaviti mladi teniser koji je 2021. godine ušao u “Zadrugu 5” uz brojne pohvale i očekivanja (detaljnije o Osmakčićevom životu pre rijalitija klikom OVDE).

Marko važi za velikog zavodnika i zgodnog muškarca, ali snimak koji kruži internetom otkriva ga u potpuno drugom svetlu.

Marko Osmakcic,
Marko Osmakcic,

Osmakčić je pravi primer kako se od ružnog pačeta postaje labud.

Na društvenoj mreži Tik Tok se pojavio video šesnaestogodišnjeg Marka. Ćosav, čupav, mršav uz pubertetske bubuljice i ožiljke nikako nije odavao utisak nekoga ko će izrasti u poželjnog muškarca.

Pogledajte prilog:

@zezotvor

MARKO OSMAKČIĆ KAD JE IMAO 16 GODINA #markoosmakcic #zadruga #zadruga5 #tenis #mlad #foryou #viral #4you #zezotvor

♬ original sound – Zezotvor

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button