Žena

OVAN, LAV I JARAC: Evo šta će se desiti u junu zbog dominacije i šefovanja u vezi…

Evo šta će se desiti u junu zbog dominacije i šefovanja u vezi…

Kad god imamo Mesec u kvadratu sa Marsom kao uticajni tranzit, kao što to imamo 15. juna 2022, tu je i mogućnost da se osećamo malo previše ambiciozno ili, malo previše opsednuti ishodom naše akcije. Drugim rečima, na taj dan možemo se osećati kao da je naš plan jedini vredan ostvarenja, a ako neko misli drugačije, mi bismo isto tako bili srećni da ih pokosimo. Ovaj tranzit donosi oštru vrstu konkurentnosti, i iako bi ovo moglo da funkcioniše za neke, za znakove koji se ovde spominju, može se pokazati kao previše.

U ljubavi, tranzit Meseca u kvadratu Marsa ima način da nas navede da pomislimo da nam naši partneri nisu verni. Možda čak nemamo ni pojma da su oni nešto drugo osim potpuno posvećeni, međutim, to neće sprečiti naš mozak da smišlja scenarije, paranoje i zablude. Ovo je jak tranzit, i ovde se odnosi raspadaju, zato što jedna osoba u partnerstvu gubi svaku veru u romansu, iako se čini da za to nema nikakvog dobrog razloga.

Mi smo, u suštini, toliko puni sebe u ​​ovom trenutku da sami sebi činimo medveđu uslugu. Mesec u kvadratu sa Marsom je samo zvezdani uticaj; vi ste ti koji odlučuju o svojoj sudbini. Možete pustiti ovu energiju da radi za vas ili protiv vas. Ako se odlučite za negativno, onda će se to više nego verovatno pojaviti u takvom obliku da se vi i vaš partner raspadnete zbog neke neverovatno glupe svađe.

3 znaka zodijaka čiji se ljubavni život raspada tokom Mesečevog kvadrata sa Marsom od 15. juna 2022. godine:

Ovan

Lako vam je pomisliti da biste mogli biti na listi onih čiji se ljubavni životi raspadaju tokom Mesečevog kvadrata Marsa jer poznajete sebe; znate da kada vam nešto padne na pamet, ne ispuštate to lako. Ovog dana ćete možda pomisliti da vas je partner lagao; šta god da je to što vas pokreće, ne izgleda kao da se tome nazire kraj, a ono što počinje kao vaša sumnja, brzo se pretvara u stvar ponosa i veliku svađu. Ne želite da se pokaže da ste pogrešili, čak i ako to izgladi sve vaše bore i omogući vam da jasno vidite da vaš partner ne radi ništa protiv vas. Sada, kada shvatite da je ono što rade samo za vaše dobro, nećete se ipak osloboditi tih loših misli, čak i kada se pokaže da su pogrešne. Kao da uživate u bolu, a u stvari, gušite se u tome.

Lav

Mesec u kvadratu Marsa postavlja vas na put sumnji i paranoje, a pošto volite jake emocije i izazove, čudno se osećate ‘ kao kod kuće’ na ovoj vrsti nesigurnog mesta za bol i tugu. Osećate se živim kada ste ugroženi, a ironija je u tome što vam ništa ne preti. U stvari, to je skoro kao da tražite pretnju. Tražite nevolje, a zašto? Možda vam je dosadno i potrebna vam je uznemirenost da biste se vi i vaš partner mogli pravilno ‘pomiriti’. Možda stvari u vašoj vezi teku malo ‘suviše dobro’ i treba vam to uznemirenje da bi stvari bile zanimljive. Vaš partner, međutim, nije kao vi i oni ne cene ratovanje samo zato što nemaju šta bolje da urade. Mogali bi da rizikujete sve ako previše pritiskate. Pokušajte da odmerite svoje mogućnosti ovde.

Jarac

Imate veoma dobre šanse da izgubite osobu sa kojom ste tokom Mesečevog kvadrata sa Marsim jer vam se ne sviđa gde oni vode ovu vezu i osećate potrebu da se pobunite. Ne volite to da priznajete naglas, ali ste uvek bili konkurentni kada je u pitanju recimo ko dobija veću platu ili ko je postigao više sa svojim poslom, a uvek ste se ponosili idejom da ste veliki hranitelj. Osećate da treba da ostanete na poziciji ‘šefa’ u vezi, a vaš partner se pomalo umorio od toga da vam bude podređen. Oni zaista žele samo da razmišljate o jednakosti u vezi. Cela ova romansa se raspada, a sve je to zato što želite da budete glavni kontrolor toga kako stvari idu, a vaš partner je pomalo umoran od toga. Vidite da li možete da se opustite malo. Niko ne želi da bude u vezi sa nepopustljivim šefom.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button