VIP

“MUČNO JE BILO SVE TO GLEDATI”: Baka se oglasila nakon odluke tužilaštva o Marku Osmakčiću…

Teško joj je…

Viktorija Mitrović doživela je brutalno nasilje od strane partnera Marka Osmakčića, kao i jezive pretnje.

Baka ove zadrugarke oglasila se za domaće medije i otkrila da nisu počeli krivično da gone Marka zbog sramnih uvreda i nasilja koje je nanosio svojoj partnerki, koja je trudna.

– Što se tužbe tiče nismo hteli nista da rešavamo na taj način. Meni je u glavi samo to da se cela situacija reši. Neka on živi svoj život, ona svoj, a ako se krene sa tužbama to bi išlo u nedogled i mislim da se ništa ne bi uradilo. Ne bih da imamo vise ništa sa njima. Ovo se privodi kraju kad se rijaliti završi, bar se ja nadam da je tako. Nismo ni na trenutak razmišljali o sudu. Mučno je bilo sve to gledati, samo neka se Viki izvuče iz svega toga – ispričala je Regina Spasić za Republika.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Rumi, nadležno za dešavanja na teritoriji Šimanovaca, gde je Zadruga, oglasilo se o slučaju nasilničkog ponašanja Marka Osmakčića.

– Obaveštavam Vas povodom navodnih dešavanja u “Zadruzi” u periodu bliskom danu podnošenja vašeg zahteva, Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi nije dostavlljna krivična prijava.

– U ranijem periodu povodom raznih događaja u “Zdaruzi” krivične prijave su ovom tužilaštvu dostavljene, po istima je postupano i javnotužilačke odluke su blagovremeno donesene – navodi se u odgovoru – stoji u odgovoru tužilaštvu upućenom portalu Telegraf.rs.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button