VIP

HITAN ODLAZAK LEKARU – IZVODE JE TRUDNU IZ ZADRUGE: “Eto sada znate moju konačnu odluku… ” (VIDEO)

Saopštila zadrugarima da li će roditi bebu…

Trudna zadrugarka Viktorija Mitrović proživljava težak period, jer je ostala u drugom stanju sa partnerom Markom Osmakčićem, koji je lažirao smrt svog oca kako bi što pre napustio “Zadrugu” i ostavio je samu u rijalitiju.

Kada se za sve to saznalo i u Beloj kući, Viki nije mogla da veruje, pa su je te činjenice navele da ipak abortira njegovo dete.

– Kada bih ja to mogla da vidim napolju… Neće me promeniti novine, ali da me taj šamar lupi, da doživim sve to kako se dešavalo napolju. Mislim da bih toliko omrzla, trčala bih kod lekara da se rešim nečega što je iz nezdrave osobe izašlo – istakla je Viki, a zatim otkrila da će napustiti rijaliti i otići kod porodice i psihijatra.

– Ja ću otići sutra, pa kako mi bude. Mislim da je bolje da rešavam problem sama sa sobom, nadam se da ću uz pomoć porodice i deteta kod kuće nekako to rešiti. Bolje nego da vučem trudnoću i da živim danas za sutra u nedoumici, šta će mi se desiti napolju, da mi se vrte teorije u glavi. Otići ću da popričam sa psihijatrom, toliko sam šokova proživela, ovo mi je najgori period u životu. Sutra ću otići to da odradim i eto, sad znate konačnu odluku – istakla je trudna zadrugarka.

Kada će je produkcija izvesti, ostaje da vidimo.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button