VIP

OSMAKČIĆ POSLAO ŠIFROVANU PORUKU OCU: Noć pre izlaska iz Zadruge mu naredio – Sve je isplanirano… (VIDEO)

Snimak kao dokaz…

Rijaliti igrač Marko Osmakčić je pre nekoliko dana hitno napustio “Zadrugu” jer je produkciji dostavljena umrlica u kojoj piše da je njegov otac, Franjo Osmakčić, navodno preminuo 8. juna.

Od tada se Osmakčićima gubi svaki trag, a Marko je danas, tačno u 16 časova kada je trebalo da bude sahrana, vratio Instagram profil, koji je do skoro bio ugašen.

Ipak, on još uvek ništa nije objavio, a produkcija “Zadruge” u javnost je pustila snimak čoveka koji je odveo Marka i doneo umrlicu.

Kako navode, po rijaliti učesnika je u četvrtak, 9. juna, u prepodnevnim časovima, u Šimanovce došao nepoznati čovek koji je obavestio produkciju o smrti oca učesnika rijalitija “Zadruga” i sa sobom imao umrlicu.

Još jedna stvar koja uliva sumnju jesu reči kojima se Marko obratio svom ocu. Dok je zgrožavao naciju upućujući Viktoriji najodvratnije uvrede i kletve, zadrugar se obratio ocu, samo nekoliko sati pre nego što je saznao tragičnu vest.

– Nek uradi to za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi… Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obratiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više – poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću i zakukao.

Šta je to značilo, da li im je to neka šifra za pomoć i šta je uradio osobi koju je Marko pomenuo, ostalo je nepoznato.

U Beloj kući se potegla priča, od Filipa Cara, da je Franjo zapravo uhapšen, da nije preminuo.

Podsetimo, Viki je saznala da je trudna i da nosi Markovo dete, zbog čega je on ostao šokiran i na sve načine pokušavao da je ubedi da abortira.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button