Žena

KOJA JE VAŠA SLABOST: Bikovi su slabi na novac, a Strijelcu ne diraj slobodu…

Svaki znak, ima svoje slabosti. Astrologija otkiva koje su najslabije tačke horoskopskih znakova:

Ovan

Sloboda na Ovnovski način – ne mogu bez sigurnog oslonca a to je partner i porodica. Kada to imaju onda pokazuju svu svoju jačinu predvodnika. Tada su “slobodni” , jaki i ništa ih ne može zaustaviti!

Bik

Materijalna i emotivna sigurnost i lična nekretnina! Jaki i smireni Bikovi su jedino kada imaju siguran priliv novca, svoj porodični dom i ljubav partnera.

Blizanci

Zauvijek najljepši osmjeh astrologije. Taj osmjeh i vedrinu duha imaju samo ako su okruženi prijateljima, ako imaju razloga za smijeh. Karijera je od izuzetnog značaja! Kada to nemaju oni kopne.

Rak

Uzmite im porodicu, djecu i vi ste doslovno “sahranili” Raka. Jedino sa svojom porodicom, djecom i mirom i harmonijom Rakovi su najjači!

Lav

Najbolnija tačka Lava je on! Nikada mu ne udarajte na sujetu, nemojte omaložavati njegov rad. Kada to nema ili mu neko uzme samopuzdanje tada se pretvara u onog ranjenog Lava i postaje bijesan i agresivan.

Djevica

Najveća radilica horoskopa. Vrijedan, marljiv, veoma inteligentan i precizan i uredan. Voli život ali po svojoj utabanoj stazi. Ako mu tu dnevno životnu rutinu – stazu poremetite on gubi životni kompas.

Vaga

Ako nema mir, harmoniju Vaga postaje besciljno biće. Njena diplomatija i osjećaj za lijepo i sklad u svakom segmentu života je nešto što izdvaja ovaj znak od svih drugih.

Škorpija

Najjednostavnije rečeno STRAST! Bez nje Škorpija nije živa!

Strijelac

Sloboda zauvijek! Ako to nema Streijlac polako ali sigurno guši sebe…. nestaje!

Jarac

Karijera i finasijska sigurnost tj samostalnost! Voli, poklanja, tu je za svoje prave prijatelje, dom i porodicu. Ali ako nema svoje pokretačko gorivo tj karijeru on ne vidi razlog njegovog postojanja u ovom univerzumu.

Vodolija

Nikada mu ne uzimajte nauku tj istraživanje. Njegov mozak je gladan učenja! Prijateljstvo takođe igra veliku bitnu stavku i njegovom životu.

Ribe

More emocija, maštanja, sanjarenja. Ako Ribama uzmete maštu i snove one ne mogu da žive. Taj spektar životnih boja kroz maštanje je osnova njihovog života.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button