VIP

“BOLJE IM JE DA IDU U ZATVOR”: Žestoko preti porodici Osmakčić – “Debelo ću im naplatiti…” (VIDEO)

Ne želi da živi u strahu…

U emisiji “Izbor potrčka”, zadrugari polemišu o skandaloznom činu porodice Osmakčić, koja je lažirala smrt oca Franja, kako bi Marko izašao iz “Zadruge”.

Viktorija Mitrović je nakon svih saznanja ustala i saopštila kako svojoj porodici, tako i porodici Osmakčić da će roditi dete i otkrila razloge zbog kojih se odlučila na taj čin.

– Rađa se dete iz inata! – dobacio je Miki.

– Pošto je čovek bio u stanju da lažira svoju smrt zbog moje trudnoće, zašto bih ja to dete bacila u kantu? Pošto ste zvanično umrli, ja ću doneti život na svet. Ja sam Marka volela, nije inat. Ako on nema veze sa tim što je njegova porodica lažirala smrt, ako nema veze sa tom devojkom koja je ranije abortirala… Ja sam za sutra zakazala abortus, ja sam htela dete da zadržim. Mene da neko ucenjuje neće. Ja dete nisam pravila iz inata, niti će se roditi iz inata. Dete se desilo slučajno, svesno, mogu da kažem i iz volje. Možemo da zovemo advokate, da se on odrekne deteta, tako sam mu pričala, on nije to hteo. Očito im je bolje da idu u zatvor. Meni je padalo napamet da je Marko u problemu zbog oca, htela sam da mu pomognem. Donekle sam ga opravdavala. Ja bih dete rodila, za mene je to greh da se ugasi jedan život. A znate kako ću da im naplatim, mnogo debelo. Meni je toliko teško – rekla je Viki i počela da plače.

– Ja ne znam šta pričam. Ne bih rodila dete takvim ljudima. Imam kod kuće dete, neću da živim u strahu, ali ću im sve naplatiti. Moram da se čistim zbog idiota. To nije moja odluka, imam dete kod kuće. Treba da razmišljam o detetu – govorila je Mitrovićka.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button