Žena

14. JUNA 2022. GODINE STIŽE PUN MJESEC U STRIJELCU: Evo šta sve donosi junski jagodičasti puni mjesec…

Evo šta sve donosi junski jagodičasti puni mjesec…

Juni 2022. godine važan je mjesec u tekućoj godini jer je “zaokružio” haotični retrogradni Merkur, pokrenuo ozbiljni retrogradni Saturn i najavljuje početak uzbudljivog lJeta. Međutim, u samom središtu ovog bitnog mJeseca nalazi jedan od važnijih astroloških događaja i njegov vrhunac — pun MJesec, koji će nastupiti u utorak 14. juna. Tradicionalni, junski pun MJesec naziva se “jagodičastim”, a on će sijati još jače i bliže Zemlji nego inače, pa će djelovati krupnije na nebu. Ovaj pun Mjesec biće u znaku slobodoumnog Strijelca, dok će Sunce biti u duhovitim i druželjubivim Blizancima. Astrološki, pun Mjesec generalno pojačava emocije i međuljudske odnose, a dovode tenzije do ključanja.

Ali on i osvjetljava jer svojom energijom pomaže da se stvari prepuste i sagledaju iz nove perspektive. Budući da je pun Mjesec u junu posljednji u proljetnoj sezoni, njegova vibracija je orijentisana na oslobađanja i pogađa mnogo jače, a inspiriše i da raščistimo neke stvari i pripremimo se za ljetnu magiju. Jagodičasti MJesec većini će doneti uzbuđenja, lični rast i napredak i pripremu za nove avanture. Budući da će biti u vatrenom znaku Strelca, inspiriše nas da pogledamo dalje od neposrednog okruženja i počnemo da jurimo blago koje čeka na kraju duge. Ovo je vrijeme za širenje vidika, promjenu lične perspektive i let do zvijezda, a važno je ostati optimističan i u teškim trenucima i pri postavljanju ciljeva — ne ograničavajte se! Ipak, ostanite prisebni jer lunarna veza s Neptunom može da oteža jasno sagledavanje prilika.

Srećom, u ostajanju nogama čvrsto na zemlji pomoći će nam sekstil s odgovornim Saturnom. Moguće su i nove ljubavne romanse, a uravnotežena Venera će se uskladiti s nepredvidivim Uranom i donijeti neočekivane obrte. Strastveni Mart će nas učiniti osjetljivima, ali budite umjereno defanzivni i spremni za promjene. Strijelac je veseo i optimistični znak. U tom duhu dočekajte ovaj pun Mjesec Biće pomalo napetih aspekata koji nam mogu ubrzati misli, staviti paučinu na oči. Savjet je da svijet posmatrate sa druge pozitivne strane, da volite i grlite ljude do kojih vam je stalo, da se sklonite od negativnih i da sa širokim Strijelčevim osmjehom dočekate pun mjesec!

Kako će se odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Intuicija će vam biti naglašena ali će joj Neptun pomrsiti konce. Otvorite četvoro očiju prije nego što sagledate neku situaciju.

Bik

Naglašeno vam je 8 polje koje predstavlja se*s, tuđi novac, imovinu… povedite računa kako razgovarate sa partnerom i nemojte olako trošiti njegov novac.

Blizanci

Blizanci koji se bave javnim poslom sada mogu da očekuju veliki uspjeh. Oni koji su zauzeti mogu imati turbulencije u odnosu, pa je savjet da se primirite i neka sačekaju da prođe 14.

Rak

Naglašeno vam je polje svakodnevnice, navika, rutina. Ako želite nešto da promijenite sada je pravo vrijeme. Pojedini Rakovi mogu imati “obaveze” oko jednog od roditelja.

Lav

Vama ovaj Pun Mjesec donosi ljubav u život. Bili slobodni ili zauzeti. Pojedini mogu da uđu u odnos sa zauzetom osobom. Iznenadna trudnoća za neke Lavove.

Djevica

Kada je ljubav u pitanju povucite ručnu. Ništa ne izgleda onako kako vam se čini. Konačnu odluku donesite poslije punog Mjeseca.

Vaga

Aktivira vam se dom, porodica, okruženje. Slijedi vam kraći put koji ima veze sa rodbinom. Nemojte nasjedati na provokacije.

Škorpija

Pun Mjesec vam donosi novac preko ženske osobe. Budite racionalni i ne trošite novac olako. Pojedinim Škorpijama slijedi uspjeh na poslu.

Strijelac

Pun Mjesec od vas očekuje promjene. Mentalne, emotivne, poslovne, pa i fizičke. Nemojte se plašiti promjena već hrabro sa velikim korakom naprijed!

Jarac

Vi ćete se povući u sebe i pokušaćete duboko da siđete u dubine svoje duše i da iščeprkate šta vas to boli. Silazak može biti bolan, ali poslije se rađate ponovo sa novom snagom! Sretno!

Vodolija

Imaćete timsku ponudu za projekat. Obavezno prihvatite, ali samo povedite računa da sasvim slučajno ne upadnete u ogovaranja.

Ribe

Velike poslovne promjene! Pomalo ih se plašite, ali zaista nema potrebe. Zvijezde su sve savršeno namjestile za vas. Na vama je da se upustite u tu avanturu!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button