Žena

RETROGRADNI SATURN: Neke znakove Zodijaka će okititi u zlato, a druge uvaljati u blato…

Neke znakove Zodijaka će okititi u zlato, a druge uvaljati u blato…

Kako je Saturn planeta sudbine on nas testira iskušava a sada kreće retrogradno pa nam daje poslednju šansu da ispravimo greške i da kroz svoje testiranje potvrdi naše realne vrednosti. Svi treba da shvatimo najpre da Saturn nije propast već je on pokazatelj za realnost i za karmički tok koji vam je određen u ovom životu. On zna da donese lošu sudbinu ako radite ono za čega niste predodređeni ili nešto što se kosi sa ispravnim načinom života. Uglavnom osuđuju Saturn kada se nešto loše desi a ne zapitaju se da li su na ispravnom putu gde treba da budu. Ovo je poslednji retrogradni tranzit u Vodoliji gde inače ostaje do 07.03 2023. godine pa nam se pruža šansa da se na neki način usmerimo gde treba da budemo i čime da se bavimo da bi prošli pozitivnije i uspešnije uz trud i nagradu za svoju istrajnost.

Moguće je da pojedine osobe budu pritisnute i uz prinudu da se dešavaju promene u njihovom životu ili da dobiju kaznu za nešto loše što rade. Pojedine promene mogu biti svrsiskodne koliko god se vama činile katastrofalnim jer će vas Saturn vratiti i smestita tačno naspram vaše karme gde pripadate i koji je vaš zadatak u ovom životu. Pojedine osobe koje su se trudile mogu sada dobiti veliki napredak i priznanja da prosto isplivaju na pijadestal. Za vreme retrogradnog Saturna sve se ubrzava pa tako da možete imati testrranja i razne stresove ili zaslužene nagrade u najkraćem vremenu jer više nema čekanja. Sve što se potiskivalo i maskiralo sada izlazi na površinu. Potrudite se da što više odgovornosti preuzmete na sebe kada je čovečanstvo u pitanju jer Satur ponovo dolazi u Vodoliju 22.01.2050 godine. U ovom tranzitu Saturna kroz Vodoliju mnogim osobama se otvaraju tokovi za narednih 30 godina pa ako ste zaslužili to će biti vaša vladavina i pobeda.

OVAN

Dragi Ovnovi, vama Saturn tranzitira kroz jedanesto polje pa ako ste imali očekivanja, ,nadanja, planiranja što nije za vas ili vam prosto ne ide moguće je da se možete razočarati. Ovnovi koji su zaslužili svojim humanim trudom i položili testove Saturna sada možete biti i nagrađeni. Potrebno je dobro razmisliti šta očekujete od prijatelja ,partnera ili u drugim odnosima. Moguće je da trebate srediti svoje želje da bi mogli biti kompatibilni i sigurni u partnera i ljubav. Veliko testiranje i strpljenje će vam doneti ovaj tranzit.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj tranzit dešava u vašoj desetoj kući karijere gde se možete pitati da li ste na ispravnom putu i da li je to što radite neophodno? Mnogi Bikovi mogu i promeniti posao ili dobiti otkaz pa nemojte očajavati jer je moguće da to što radite nije vaša karma. Vreme se usporava i vi imate dosta vremena da razmislite sve dobro. Mnogi Bikovi mogu imati problema sa kašnjenjem finansija pa se ne preporučuje da se zadužujete ako nije neophodno. Sada je sasvim sigurno da trebate prihvatiti svoju sudbinu i situaciju u kojoj ste se našli.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj tranzit Saturna dešava u vašem devetom polju pa vi možete imati iskušenje i situacije koje ste ranije pričali i negodovali a sada ih radite i još prezentujete kao prave stvari. Poteškoće u komunikaciji su dosta naglašene i neki načini pogleda na filozofiju života. Mnoge pogrešne priče sada treba da se priznaju i prihvate bez opiranja.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj tranzit dešava u vašem osmom polju transformacije pa je dosta naglašeno da se menjate jer vam nebo šalje energiju da prekontrolišete svoja lična uverenja i obrasce ponašanja . Postoji mogućnost da se pojedini Rakovi osećaju da se vrte u krug i da nema pomaka. Moguće je da neke stvari trebate otpustiti pa čak i neke ljude ne treba grčevito držati . Kada sve to uradite onda se možete osećati oslobođeno. Mnogi Rakovi imaju transformaciju kada je njihov novac u pitanju i njihovog partnera. Pojedini se bore i za nasledstvo što će pokazati vaš horoskop.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se tranzit dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i javnog života pa se testovi dešavaju u vašim partnerskim i ličnim odnosima. Ako ste imali duže vreme problem sa partnerom sada može doći i do razlaza kako emotivnog tako i poslovnog. Vi ste srčana osoba pa trebate prevazići sve sukobe i ne reagovati burno. Pojedini Lavovi mogu usled nesloge krenuti dalje sami svojim putem. Testovi i pritisak su prisutni pa pokušajte da budete hrabri kao uvek i da ne klonete duhom. Prihvatite sudbinu.

DEVICA

Drage Device, kod vas je ovaj tranzit Saturna kroz šesto polje koje predstavlja zdravlje, svakodnevnicu, posao pa se tu treba usmeriti i biti oprezni. Mnoge Device sada treba da povedu računa o ishrani i svom zdravlju. Ne preuzimajte mnogo posla jer su vam mentalne snage na izmaku i traže odmor i predah. Stavite sebe na prvo mesto jer vas drugačije drugi neće poštovati. Odvojite svakodnevno neko vreme za sebe i tako steknite naviku. Bitno je da se ne osećate loše ako izađete u susret drugima ili im date prioritet.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj tranzit u vašem petom polju što bi moglo da uspori vašu zabavu kreativnost i neke promene kada su deca u pitanju ako ih imate. Iako postoji mogućnost da se ne osećate dobro ipak nastavite svoj hobi ili nešto što vas čini ispunjenim. Pojedine Vage bi mogle postati roditelj pa se ne preporučuje da propustite tu priliku jer sledeća nije sigurna da će se desiti. Ako imate neke projekte i planove i oni mogu biti blokirani ili usporeni. Bitno je da ne odustajete i da se povinujete disciplini Saturna koji ni malo nije laka ali vi ste već navikli na teškoće.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj tranzit dešava u vašoj četvrtoj kući doma ,porodice,emocija porodičnog posla ili vašeg ličnog. Mogući su problemi u navedenim oblastima . Sve što je odlagano sada je priterano uza zid pod moranje. Sve popravke ili pokretanje nečega. Neki problemi sa jednim roditeljem bi ponovo mogao da ispliva na površinu . Pokušajte da se oslobodite emotivnih blokada i trauma kroz koje ste prošli jer je to vrlo bitno i svrsishodno. Pokušajte razumeti porodicu i sebe u njoj.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj tranzit dešava u vašoj trećoj kući komunikacije, saobraćaja, trgovine, kraćih putovanja pa sve to može da bude pod iskušenjem i na testu. Bitno je da pazite šta pričate i kakve informacije pristižu do vas jer mogu biti dramatične i da se upletete u trač koji vam može naškoditi. Nikako ne smete biti arogantni, neljubazni jer se onda Saturn ekspresno usmeri da vam vrati karmu. Pravi test kako reči nanose štetu. Najbolje je da budete optimista, ljubazni i humani da bi prošli bez posledica.

JARAC

Dragi Jarčevi kod vas se ovaj tranzit dešava i u vašoj drugoj kući što vas Saturn testira kada je novac u pitanju iako ste vi dosta proračunati ovaj tranzit vas može pokrenuti da potrošite više novca pa da kod pojedinij osoba bude i nestašica. Pojedini se mogu preispitivati za svoje investicije i projekte da li su dobro uradili ili da li uopšte trebaju ulaziti u nešto za čega nisu sigurni. Sasvim je sigurno da prekontrolišete svoje troškove koje možete umanjiti i uštediti. Ako očekujete nagradu ili povišicu plate ona može biti i pomerena, ali ipak vam sleduje. Ne gubite nadu.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se dešava ovaj retrogradni Saturn što utiče na fizički izgled i mentalni sklop . Pojedine Vodolije se mogu suočiti sa mnogo teškom periodu. Bitno je da prihvatite lekcije koje vam dolaze da izvučete pouku ,naučite i krenete novim životnim putem. Pojedine Vodolije su izbegavale neke poslove a sada mogu biti prinuđene da to urade i da se pokrenu nekim novim i srećnijim putem. Pojedine osobe mogu menjati svoj fizički izgled što će ići usporenije i pomalo teže posebno način razmišljanja.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj tranzit Saturna u vašem dvanestom polju što vas vraća u neke psihičke tokove i vraćanje u prošlost. Emocije mogu biti dosta traumatične pa čak i samopouzdanje se može izgubiti. Vaša podsvest i psiha sada se pokreću i istražuju ponovo. Dok budete istraživali u okeanskim dubinama nema mnogo svrhe od toga jer trebate neke stvari ostaviti iza sebe i ne uništavati dalje jer pred vama može da se pojavi izuzetno važan put i obaveze na njemu. Potrebno je da odvojite vreme za sebe i svoj unutrašnji nemir pa možete zatražite i pomoć od stručne osobe.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button