Žena

DRAMATIČNI PUNI MJESEC 14. JUNA: Ova 4 znaka Zodijaka uopšte ne dotiče – Uživaće u odmoru i opuštanju…

Uživaće u odmoru i opuštanju…

Posle sezone Blizanaca pune mentalnih izazova, vi ste verovatno prilično željni malo opuštenih vibracija. Dok je trenutna klima daleko od toga (do letnjeg solsticija je samo nekoliko dana), kosmos konačno počinje da se stišava. Sa retrogradnim Merkurom *konačno* gotovim i poslednjim prolećnim punim mesecom koji se sprema da zauzme centralno mesto, ton poslednjih nekoliko nedelja se konačno menja. Ali dobra stvar je što to neće previše uzdrmati stvari za sve. U stvari, pun mesec u Strelcu u junu 2022. najmanje će uticati na kardinalne znakove, jer će osvetljavati tiše, ritamne kuće svake njihove karte rođenja.

Pošto puni meseci predstavljaju veliko finale lunarnog ciklusa, oni imaju tendenciju da utiču na svaki horoskopski znak, ali modalitet i element lunacije u znaku može da opiše koji horoskopski znaci mogu da očekuju da će osetiti ovu zrelu energiju najviše, a koji mogu očekivati da to najmanje oseti. Odvijajući se u promenljivom vatrenom znaku Strelca na 23 stepena 14. juna, ovaj pun mesec je sav u vezi sa rasvetljavanjem istine, znanja i mudrosti. Sezona Blizanaca je omogućila svakom znaku da postane radoznao i postavlja pitanja, ali pun Mesec u Strelcu podrazumeva prihvatanje onoga što već znate da je istina. Kardinalni znaci, međutim, neće osećati ovu energiju toliko kao ostali. Evo šta svako može da očekuje:

Ovan

Dok će se pun Mesec odvijati u drugom vatrenom znaku, možda nećete primetiti posebno potresne promene u vašem svetu 14. juna. Međutim, primetićete želju da prigrlite više znanje i mudrost, dok pun mesec osvetljava vašu devetu kuću. Ovo je vreme kada ćete možda primetiti da savetujete druge više nego obično, pa budite sigurni da ste prihvatili ovu energiju. Ljudi sada mogu mnogo da nauče od vas, pa nemojte oklevati da podelite svoje priče; nikad ne znaš kome bi mogli pomoći. Takođe možete osećati da ste skloni da krenete na neko putovanje, bilo fizički ili mentalno. Sada ste sunđer za iskustva, pa budite otvoreni.

Rak

Dok pun mesec u Strelcu osvetljava vašu šestu kuću rutina, posla i zdravlja 14. juna, možda ćete se setiti nekih saznanja kada su u pitanju navike i rituali koje ste nedavno primenili u svom životu. Kao vodeni znak, nemate tendenciju da napredujete kada ste postavljeni po bilo kakvom krutom rasporedu, pa budite sigurni da se oslanjate na fleksibilnost koju vaš svakodnevni život zahteva. Vaše navike moraju da vam ponude osećaj slobode i oslobođenja, pa ako to nije slučaj, možda je vreme da napravite neke promene. Takođe ćete možda biti pozvani da prihvatite mudrost i znanje koje ste u mogućnosti da otkrijete u svojim svakodnevnim zadacima, pa budite pažljivi da ih ne previdite. Postoji lepota u malim trenucima u životu; tada se život zaista dešava.

Vaga

Pun mesec u Strelcu će 14. juna osvetliti vašu treću kuću komunikacije, misli i ideja, podsećajući vas na sva znanja koja trenutno nosite u sebi. Posle užurbane sezone Blizanaca u kojoj ste bili željni da proširite svoj um, sada je vreme da razmislite šta za vas lekcije koje ste već naučili mogu značiti. Iako se možda osećate kao da ove stvari nisu vredne pažnje, na njih je vredno obratiti pažnju. 14. jun je odličan dan za beleženje, razmišljanje i procenu onoga što ste naučili tokom prošlog meseca. Ako ste u mogućnosti, takođe je korisno da sada podelite svoje misli i ideje sa zajednicom. Imate mnogo toga čemu možete naučiti druge, pa budite sigurni da ne potcenjujete svoje sposobnosti.

Jarac

Pošto se pun mesec odvija u vašoj 12. kući izolacije i povlačenja 14. juna, bićete ‘pozvani’ da povučete svoju energiju ka unutra i pređete u reflektivni, introspektivni režim. Kako izgledaju vaše trenutne navike koje se tiču mentalnog zdravlja? Da li ste se dovoljno odmarali? Kao horoskopski znak orijentisan ka cilju, imate tendenciju da dajete prednost produktivnosti, ali ovaj pun mesec vas gura da pronađete lepotu u miru. Za vas će to biti suptilan pun mesec, tako da je njegov uticaj lako prevideti. Ako možete, razmislite kako vam ovaj zastoj nudi slobodu. Većinu stvari radite po pravilima, ali ovaj pun mesec traži da proširite svoje horizonte.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button