VIP

“PRE NEGO ŠTO JE SAZNALA DA JE TRUDNA”: Isplivale neverovatne stvari – Sada je totalno raskrinkana… (VIDEO)

Sada je totalno raskrinkana…

Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas, nedavno su napustili odaje Bele kuće, a za domaći portal progovorili su o svom prijateljstvu kao i mnogim pitanjima o svom privatnom životu koji ih je sačekao nakon izlaska iz najgledanijeg rijaliti formata.

Takođe, osvrnuli su se na najaktuelnije teme koje ovih dana pune novinske stupce i portale, pa otkrili sočne detalje ljubavnih odnosa koji tresu domaću javnost.

Nedavno ste izašli iz rijalitija, vidno raspoloženi i nasmejani i šta je uzrok tome? Posle svega došli ste zajedno da gostujete u emisiji Pitam za druga?

– Jeste! Odmorili smo malo, ja bar jesam. Došli smo zajedno u emisiju a i proveli smo zajedno dva dana – rekao je Fran sa osmehom na licu.

Kako je došlo do vašeg pomirenja i obnavljanja vašeg prijateljstva? Podsetimo, tokom Nenadovog odnosa sa Tarom Simov, prekinuli ste kontakt, ali sada ste ostavili prošlost iza sebe?

– Nenad se sada totalno unormalio, tako da je sada skroz druga priča – izjavio je Pujas.

– Sada sam onaj Nenad, od pre Zadruge 4, vratio sam se sebi. Nisam se javljao ljudima iz dobro poznatih razloga. Nakon ovog učešća, obnovio sam prijateljstvo. To nikada nije ni prestalo, samo se ni sa kim nisam viđao. Nas dvoje smo nastavili tamo gde smo stali, on je prešao preko svega – dodao je reper.

Ono što intrigira javnost je to da li si se čuo sa Tarom nakon izlaska iz Zadruge?

– Nisam se čuo sa njom i nema potrebe. Stavljena je tačka na sve to.

– Za mene su to gluposti, iskreno ne bih to više komentarisao, dao sam izjavu za Pink.rs i ne bih više o tome – rekao je Fran.

Jedna od gorućih tema poslednjih dana je svakako blagosloveno stanje Viktorije Mitrović, kako komentarišete njen odnos sa Markom Osmakčićem i kako bi vam oni izgledali kao roditelji?

– Iskreno, trebao je čovek da pazi. Oni su promenili više priča i ne znam više šta je istina – izjavio je Pujas.

– Previše se on opustio, govorili su da to ne može da se desi. Pre nego što je saznala da je trudna stalno je tražila krastavčiće i nešto kiselo – rekao je Ša.

Marko sve vreme tvrdi da je ona tvrdila da trudnoća ne može da se desi i da bi je prekinula ukoliko dođe do toga, dok je sada promenila priču, da li je to istina?

– Promenili su tri – četiri priče, pitanje je više šta je istina od svega toga – rekao je Fran.

– Slažem se, promenili su priču, oni su isti u svemu tome. Taj odnos ih čini jednakim, ne zna se ko je veći lažov od njih dvoje. Ne znam da li su radili na bebi, to definitivno ostaje misterija i za nas. Ne znam šta će biti na kraju, ali mi deluje kao vredna, prava žena, deluje kao dobra majka. Ima već jedno dete, ne znam, mlada je. Marko je meni drag, super je momak, bez obzira kako se pokazao, ali mislim da ne bi bio dobar otac. Ali ne zato što je loš, nego je mlad, nezreo i nespreman, a i sa osobom je koja mu ne odgovara. Nisu dobar spoj. Najpametnije bi bilo da je sve ostalo samo na toj strasti… – govorio je Nenad.

Vest koja je šokirala sve medije, svakako je navodni odnos Stefana Karića i Marijane Zonjić. Koje su vaše prognoze kada je ova tema u pitanju?

– Nije, verujem u to, nisam mnogo obraćao pažnju – izjavio je Pujas.

– Meni to ne deluje moguće, nije mi logično. Video sam da su kao bili u ekonomskom dvorištu, ali ne verujem da je bilo nešto poznavajući njega. Nije imao kontakt sa ženama, znam koliko voli Jovanu, ne verujem. Pokazao se u najlepšem svetlu, čak nije toga ni ulazio u kontakt sa ženama da ga ne bi povezivali. Marijana se samo igra – govorio je Nenad.

Fran, da li neko trenutno preokupira tvoju pažnju?

– Ne – nasmejao se Pujas.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button