Žena

LJUBAVNI HOROSKOP: Kad ste rođeni – Kompatibilnost horoskopskih znakova…

Kad ste rođeni – Kompatibilnost horoskopskih znakova…

Postoje ljudi koji se baš interesuju za astrologiju i oni koji misle da je to glupost i gubljenje vremena. S obzirom da čitate ovaj tekst, vi ste u onoj prvoj grupi. U zavisnosti u kom horoskopskom znaku ste rođeni, kao i vaš patner, dosta toga se može zaključiti. Neki horoskopski znaci jednostavno nisu kompatibilni i te veze ne opstaju tj. ne traju dugo, ili su pune drame, stresa i nerazumevanja. Drugi znakovi jednostavno deluju kao da su stvoreni jedno za drugo. Naravno mnogo faktora utiče na uspešnost veze, ali ako su vam horoskopski znaci kompatibilni to je već dobar start.

Dakle da krenemo od početka:

Slaganje horoskopskih znakova:

Postoji 12 horoskopskih znakova koji su podeljeni u četiri grupe:

Vodeni znaci su: Škorpije, Rakovi i Ribe

Vazdušni znaci su: Vodolije, Vage i Blizanci

Zemljani znaci su: Jarčevi, Device i Bikovi

Vatreni znaci su: Ovnovi, Lavovi i Strelčevi

Generalno posmatrano najbolje se slažete sa horoskopskim znakom koji pripada istom elementu kao vi. Na primer, ja sam rođena u znaku Ovna i kompatibilni znaci su mi Lavovi, Strelčevi ili Ovonovi, što je i logično jer smo slični i imamo slična interesovanja. Samo zato što vam horoskopski znaci nisu kompatibilni ne mora da znači da veza neće uspeti, samo će vam trebati više truda i vremena da vam uspe. Sa druge strane, neki horoskopski znaci jednostavno ne bi trebalo da budu zajedno. Na primer, sa Škorpijama retko ko može da izađe na kraj. Veoma su ljubomorni, ćudljivi i mračni. Sa njima bi možda mogli ostali vodeni znaci da se razumeju, koliko toliko. Možda bi i Lavovi mogli, jer su jako snažan znak. Osobe rođene u ostalim horoskopskim znacima bi jednostavno trebalo da ih se klone. Takođe je moguće da se slažete sa horoskopskim znakom sa kojim vam se elementi slažu. Objasnićemo to na primeru. Vazduh i vatra se slažu, jer vatri treba vazduh da bi postojala, dok se vatra i voda nikako ne slažu.

Zanimljive stvari o horoskopu:

Evo nekih zabavnih činjenica o horoskopskim znacima i njihovom odnosu prema vezi:

Muškarci rođeni u znaku Bika su tvrdoglavi kada je u pitanju brak, tj teško se odriču momačkog života i statusa. Žene rođene u znaku Ribe ne znaju da budu same, uvek su u vezi. Lavice su energične i dinamične, kako u životu tako i u vezama. Muškarci Device su ženskaroši. Muškarci Škorpije imaju izražen seksualni nagon. Muškarci rođeni u znaku Ribe su veoma osetljivi i senzualni.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button