VIP

“LAKO JE BITI POŠTEN KADA TE NIKO NEĆE”: Dalila brutalno udarila na zadrugarku – Svi skočili… (VIDEO)

Karambol za crnim stolom…

U toku emisije “Pitanja gledalaca” koju vodi Milan Milošević, jedan gledalac je žestoko osudio Dalilu Dragojević za izjavu upućenu Sandri Rešić.

– Sledeće pitanje je za Dalilu: “Rekla si za Sandru pre neki dan: Lako je biti pošten kada te niko neće. Zar stvarno misliš da nju niko neće?” – postavio je pitanje voditelj.

– Da, jeste, rekla sam. Smatrala sam u trenucima, da je bio neko adekvatan, da bi stupila u vezu i imala intimne odnose. Ja sam to pričala u svađi sa Filipom – rekla je Dalila.

– Nisam ustala i rekla da sam nevina i da sam došla iz manastira. Možda taj koji mi se svideo, nije pokazao ništa lepo. One epitete koje sam ja dobila od muškaraca, za mene su prelepi – rekla je Sandra.

– Ja pokušavam da se setim zbog čega sam to rekla – priča Dalila.

– Ne verujem da je bilo zbog Anđela – reklaje Rešićeva.

– Dalila na taj način percipira htenje. Dalila i vezi kada je sa nekim, zna da je taj neko neće – rekao je Đedović.

– Ja sam neko ko ima dobro mišljenje o Sandri. Možda imam bolje mišljenje o njoj nego o Dalili koja mi je devojka. Da Anđelo nije rekao da je sa tobom samo drug, onda bi ti možda pristala. Svi kažu da je Sandra zaljubljena u Dejana dok joj on nije dao nogu. Ja stvari koje govorim, ja kažem ovim ljudima za crnim stolom. Da li misliš da Sandra ne bi bila sa Dejanom da on nije hteo – rekao je Car.

– Sandra vrlo dobro zna u kojoj konotaciji sam ja to rekla. Nije bilo rečeno u tom smislu – branila se Dalila.

– Ti si rekla da sam ja nepoštena – dodaje Sandra.

– Ne možemo da pričamo o Sandri, a ti mi prebaciš Dalilu. Ova Dalila ne može moralna vertikala da bude nikome. Ja smatram da mnogi ljudi ovde, pogodilo im se tako – govorio je Car.

– Ja sam samo rekla da je ona monstrum jer je sj*bala Dejana – dobacuje Sandra.

– Šta si skočio Đedoviću, nisu ti iz oka ispali – drao se Car.

– Nemaju iste postupke jer su različite – govorio je Đedović.

– Znam u kojem sam smislu pričao. Nije u smislu loše konotacije. Na žalost, Sandra je dozvolila da Dejan i Marko odlučuju o vezi – govorio je Car.

Detaljnije u nastavku teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button