Žena

SREĆA I RADOST: Blizanci, Vaga i Jarac će u junu vratiti bivšu ljubav u svoj život…

Blizanci, Vaga i Jarac će u junu vratiti bivšu ljubav u svoj život…

Kad god imamo tranzit kao što je Sunčev trigon sa Mesecom, gotovo sigurno možemo da predvidimo dobro raspoloženje i potragu za srećom. 9. jun daje nam takav tranzit i cilj dana je pronaći sreću u malim stvarima. Toliko vremena provodimo tražeći sreću u stvarima kao što su očekivanja ili veliki događaji i retko kada vidimo radost u onome što nam je pred očima. A ponekad ‘pravo pred našim očima’ nije toliko doslovno koliko je mentalno; znamo odgovor na pitanje „Šta bi nas usrećilo“, i ako smo iskreni prema sebi u vezi sa tim odgovorom, onda bismo znali da se naša sreća nalazi u nečemu što smo već odredili kao „srećno mesto“.

Danas se to mesto vratilo sa nekim koga smo nekada voleli. „Ništa se ne poredi sa tobom.“ Postoje baš ti ljudi u našim životima. Možemo da se raspravljamo sa njima, čak i da ih uklonimo iz naših života, ali oni su i dalje ti, bez obzira na sve. I ovaj dan nam daje priliku da to jasno vidimo. Možda se samo vraćamo zajedno sa tom jednom osobom koja je magična za nas. Raskid je bio samo deo plana; poziva na čežnju. Sada, evo vas danas, spremni da trajno prihvatite svog bivšeg nazad u svoj život. Sunčev trigon sa Mesecom je tranzit za ponovna okupljanja i romantične prilike. Parovi koji su raskinuli – ali još uvek žude jedno za drugim – ponovo su zajedno. Lekcije se uče, a greške se smatraju delom tih lekcija. To možemo da uvidimo ili, barem, neki horoskopski znaci mogu. Da vidimo koji.

Blizanci

Sunčev trigon sa Mesecom je radost za posmatranje, a niko nije spremniji za radosno iskustvo od vas, Blizanci. Vaša želja za srećom je postala očigledna i tačno znate šta će vam pomoći. Da biste bili u miru, morate se ponovo povezati sa starom ljubavlju. Istina je da se vas dvoje i dalje volite, ali vreme i život su vam stali na put. Posle nekoliko razgovora, oboje mislite da bi možda bilo dobro da pokušate ponovo. Upravo sada, vreme je da taj pozitivni tok energije učini svoju magiju na ‘pokušavanju ponovo’. Nećete uplašiti jedni druge zahtevima ili izjavama o posvećenosti, ne još. Polako ide s vama i vašim bivšim dok se lako vraćate u živote jedno drugog u iščekivanju nečeg divnog.

Vaga

Pokušali ste da odmerite svoje mogućnosti da shvatite da li je dobra odluka ili ne da se vratite u vezu sa svojim bivšim, i dokje Sunce u trigonu sa Mesecom, vi ćete se odlučiti za ponovno spajanje. Bez obzira kako to analizirate, čini se da je ova osoba ona koja vam najviše odgovara. Vi znate njihove propuste, a oni znaju vaše. Pretvaranje više nije potrebno; vaša iskrenost je otkrivena, i kada razmislite o tome, shvatite da bi ova osoba, ovaj vaš bivši partner, zaista trebalo da se vrati vama. Naravno, pretpostavljate da su u tome, i verovatno jesu, mada to još nije definitivno. Dakle, zavisi kako ćete pristupiti ovom svom bivšem; hoće li se vratiti ili ne? Sunčev trigon sa Mesecom kaže, da, vratiće vam se. Vaša logika se poklapa: izgleda da su i oni odmerili svoje opcije i otkrili da ćete to pravo biti samo vi.

Jarac

Ne smatrate da ste osoba sa kojom je se lako slagati, zbog čega želite da se bivši vrati u vaš život. Činilo se da je bio jedina osoba koja je mogla da vas toleriše i da u potpunosti uživa u vama. Pre kratkog vremena ste raskinuli sa ovom osobom; raskid je još svež, kao i sirove emocije. Dok se te emocije slažu u nešto sa čime oboje možete da živite, oboje dolazite na istu ideju tokom Sunčevog trigona sa Mesecom: hajde da se ponovo povežemo samo da vidimo šta će se desiti. Spremni ste da pokušate ponovo, iako ste oboje još uvek povređeni i niste u potpunosti izlečeni od prvobitnog raskida. Bićete dobro i pravite pravi potez. Ova ljubavna afera nije završena, i ako stvari idu onako kako želite, nikada neće biti.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button