VIP

MUJIĆI PRIMORANI DA NAPUSTE BOSNU: Emina strahuje za život – Prete joj kamenovanjem…

Prete joj kamenovanjem…

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, navodno svakodnevno dobija pretnje da će joj ubiti ćerku. Ona sada razmišlja da Dalilu odvede u Nemačku.

– Eminu retko šta može da zastraši, poremeti, ali je počela ozbiljno da brine za ćerkinu bezdednost. I na ulici joj dobacuju ružne stvari, da svu bruka i sramota za Šepak i za celu Bosnu, postalo je baš ozbiljno. Emini stižu poruke da će joj u centru sela kamenovati ćerku, da je neće prepoznati, da će da je ubiju. Ma koliko se neko šalio, kad čitaš tako nešto o rođenom detetu, ne bude ti dobro. Baš mi je pre neki dan Emina rekla da je pričala da će joj u centru sela kamenovati ćerku, da je neće prepoznati, da će da je ubiju. Ma koliko da se neko “šalio”, kad čitaš tako nešto o rođenom detetu, ne bude ti dobro.

– Baš mi je pre neki dan Emina rekla da je pričala sa porodicama kod kojih je radila u Nemačkoj kao negovateljica i da će predložiti Dalili čim se završi rijaliti da se na neko vreme skloni kod njih. Zna i sama da će se strasti u najgorem slučaju smiriti već do sepmtembra kad krene nova sezona rijalitija, ali do tada može svašta da se desi. Čak je i sa Husom pričala šta da rade i kako da se ponašaju. Prijaviće oni pretnje policiji, ali time neće da zaštite Dalilu od fanatika. Iskreno, ne vereujem da će stvarno neko pokušati da je ubije jer je obrukala, kako kažu, selo i državu, ali raznih budala ima, može neko da je povredi – ispričao je Eminin komšija za Svet.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button