VIP

“FILIPU SU DANI ODBROJANI – IZAĆI ĆE IZ RIJALITJA U LIMENOM SAN*UKU”: Neviđeni haos u noći finala…

Nije svestan šta mu se sprema…

Makedonka Katica Sekovska, poznata po prijateljstvu sa zadrugarima i obelodanjivanju afere “Bujanovac”, oglasila se za domaće medije i otkrila da Dalilin bivši sprema ubistvo Filipa Cara. Ono je šokirala činjenicom da je taj čovek albanskoj mafiji unapred platio 70.000 evra, koliko su oni tražili da smaknu Filipa.

Kako Katica tvrdi, Dalilin bivši dečko je veliki krimos, ali on ne želi da uprlja ruke još više, te je platio ljudima da se otarase Cara u Beogradu, posle finala “Zadruge”. Na ovakav potez nateralo ga je Filipovo bahato ponašanje prema Dalili, ali i suze njene majke Emine.

– Ovo što Car radi Dalili je za svaku osudu i zatvor. Njena podrška i fanovi su u šoku. Majka Emina, s kojom sam u kontaktu svaki dan, u nervnom je rastrojstvu. Kada je Car davio Dalilu, Emina mi je rekla da bi ga zadavila golim rukama i sama se prijavila policiji. Međutim, Dalilin bivši koji je iz sumnjivih krimi-krugova nije sedeo skrštenih ruku, te je već angažovao i platio mafijaše da Cara smaknu odmah posle rijalitija – kaže Katica i objašnjava da tim ljudima takav zločin ne predstavlja ništa novo budući da su im ruke već uprljane:

– Taj Dalilin bivši dečko, ne smem da mu kažem ime, dao je 70.000 evra albanskoj mafiji, koji će da presude Caru. Oni će da mu naplate svaku psovku, uvredu, udarac koji je Dalila pretrpela od njega. Tako da su Filipu dani odbrojani. On će da izađe iz rijalitija u limenom sanduku jer ljudi koji će doći do njega ne prezaju ni od čega i ni od koga, njima je ubiti čoveka ništa. Plašim se da ne naprave masakr u noći finala.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button