VIP

“AKO JE TRUDNA – DOKTORI ĆE IMATI POSLA”: Marko Osmakčić šokirao narod izjavom…

Marko Osmakčić šokirao narod izjavom…

U toku emisije “Pitanja novinara”, pitanje su dobili Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović, a ono što je Marko tom prilikom izjavio, šokiralo je sve.

– Koliko sam uspeo da čujem Viktorija sumnja da je u drugom stanju, kako razmišljate kad je ta tema u pitanju – pitao je novinar.

– Ne razmišljam, nije nikako podobno. Daj Bože da nije. Zadnja dva ciklusa je znalo da kasni… Ako je tako, onda je tako, imaće doktori posla, da. Mislim da je stvar jasna. Krivi smo spoj. Trebali bi možda malo više paziti u nekim trenucima, sve se nekako omaklo kontroli – rekao je Marko.

– Činila si sve da ga provociraš, a onda kada se on okrenuo, sve ti se vratilo – rekao je novinar.

– Upravu si. Sećam se kad je bilo bacanje jaja, to je bilo sa moje strane fejk. Da, ja sam na početku bezveze neke stvari radila, stvarala haos bespotrebno, jer tada nisam imala emociju. Naravno da mi je krivo zbog svega što se desilo – rekla je Mitrovićka.

– Je l’ ti bude poražavajuće kad ti dečko kaže: “Ti ne mariš za svoje dete, a kamoli za mene” – pitao je novinar.

– Naravno da mene te stvari pogode, ne samo od njega, ali sam neko ko govori da me ne pogađa. Da sam pokazala da sam saosećajna, smatram da bih bolje prošla, a ne da sam krila. Ja se jesam zanela, ali što se mene tiče, kad kucne taj 10.jul, za mene će sve ovo biti prošlost – dodala je Viki.

– Mislim da ona sada kaže to iz tog nekog frajerisanja. Ugušila me je pitanjem: “Što ne bismo pokušali napolju?” – rekao je Osmakčić.

– Lažeš. Ja sam pitala: “Što si takav? Šta se desilo?” – ubacila se Viki.

– Moja najveća greška je ulazak u vezu sa njom – rekao je Marko.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button