VIP

SAZNAO DA JE STANIJA RASKINULA: Osmakčić se pogubio – Javno joj poslao poruku… (VIDEO)

Javno joj poslao poruku…

Poslednja koja je sinoć nominovala jeste ovonedelji vođa Sandra Rešić koja je postavila Marka Osmakčića i Milanu Šarac Mimas za svoje potrčke.

– Ja kad porastem želim da budem Mimas, da se ne nerviram ni oko čega. Ja želim da budem ti, ti ćeš živeti 102 godine. Sa Grujom ćeš raditi šta želiš, ovce su tu da se šišaju, meni si ti okej – rekla je Sandra.

– Marko je u pravu dobar si drug ali samo muškarcima. Ženomrzac si ogroman. Uspećeš u onome što si želeo, a ti jesi autentičan i bićeš prepoznatljiv, imaćeš par ribica po splavovima, jer ti za bolje ne znaš. Stipsa si, od svega što imaš nećeš potršiti ništa na ribice. Želim ti da budeš uspešan seljak i da uđeš na splav da svi kažu: Eno ga Marko Osmakčić. Vezu sa Viki sam komentarisala i oboje ste dno u odnosu. Probaćeš ti da napraviš bolje, ali veza sa Viktorijom te nije napravila takvog, već si sam takav, jeste te ona upropastila. Naravno šaljem Marka Osmakčića – rekla je Sandra.

Marko je nominovan od strane zadrugara, pa je ustao da komentariše:

– Sandra je mene pokušala da predstavi kao ženomrsca, ali nije joj uspelo. Ja uvek imam sumnju prema ženama, a vani sam jako dobar i pošten prema ženama, i veliki sam dasa, a ne stipsa nego džek, osim prema ovim ovde ćurkama. Ja sam učen da ja budem kreten prema onima koji me vređaju. Ovde ima mnogo ćurki i malo normalnih žena, kada je žena dobra, ja sam dobar, a jedina koja je bila dobra prema meni je Stanija. Veliki pozdrav za Staniju i ja sam nju uvek isticao – rekao je Marko kada mu je Darko rekao da je slobodna.

– Meni je top, i prošlo mi je kroz glavu da mnogi žele da kupuju mir, i drago mi je da sam nominovan – rekao je Marko.

– Ja smatram da su zarugari bili blagi, više cenim Dina koji mi je rekao sve, ali smatram da sam ovde devet meseci trpela svašta a danas su ćutali. – rekla je Mimas.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button