VIP

MILJANA KULIĆ NA OZBILJNOJ OPERACIJI: Oglasila se Marija pre odlaska u salu…

Oglasila se Marija pre odlaska u salu…

Kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić sprema se da ispuni svoju najveću želju o kojoj je nebrojeno puta govorila dok je bila stanarka Bele kuće u Šimanovcima.

Naime, Miljana se danas zaputila u Tursku, tačnije u Istanbul, kako bi uradila operaciju smanjenja želuca, a u toj nameri društvo joj prave njena majka Marija Kulić, kao i dečko Nenad Macanović, javnosti poznatiji kao Bebica.

Instagram,
Instagram,

Miljana je danas krenula sa aerodroma u Skoplju put Turske, gde će je dočekati najbolji tim lekara, a neposredno pred polazak oglasila se Marija Kulić:

– Miljana se odlično oseća, a i mi sa njom. Nema tremu zbog operacije i jedva čeka da stignemo u bolnicu. Trenutno se nalazimo u jednom hotelu u Skoplju, koji se nalazi u blizini aerodroma koji je više nego prelep. Odmaramo, zezamo se, smejemo se, sve je pozitivno i čujemo se kada budemo bile u Istanbulu. Veliki pozdrav za sve – rekla je Marija Kulić.

Instagram,
Instagram,

Nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga“ Miljana Kulić je dobila nekoliko ponuda od strane klinika koje su specijalizovane za operaciju smanjenja želuca, ali se u dogovoru sa porodicom, opredelila za najbolju, budući da su joj ponudili fantastične uslove: plaćen put, smeštaj, kao i besplatnu operaciju koja inače košta između 5 i 7.000 evra, a uz sve to Kulićeva će po povratku u Srbiju postati zaštitno lice klinike za teritoriju Balkana.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button