VIP

OTIŠLA KOD MILICE MITROVIĆ – DALILA URADILA ZABRANJENO: Evo kako izgleda njen ugovor… (VIDEO)

Evo kako izgleda njen ugovor…

Dalila Dragojević i Filip Car se svakog utorka na žurci malo opuste i popiju, a onda igraju rulet. Ipak, u poslednje vreme im kocka nikako ne ide, pa svaki put izgube novac, zbog čega Car obavezno pobesni.

Njih dvoje su i noćas izgubili pare na kocki, a onda je Dragojevićeva otkrila ono što nije smela, tačnije detalje svog ugovora.

– Produkcijo, donesite mi papir da potpišem da ću dati sve svoje honorare ako se ovaj čovek ne bude ponašao ovako svakog utorka do kraja rijalitija! Ne možeš, znam da ne možeš, ja to mogu potpisati – vikala je Dalila, a onda joj je Car rekao da ga je iznerviralo jer je želela da ide da spava, usred žurke.

– Ja nikada nisam htela da idem da spavam. Znaš li ti da sam ja, kad sam otišla kod Milice Mitrović da potpišem ugovor za “Zadrugu 5”, tražila da mi daju novac za žurku da imam. Nisam puno tražila, ti znaš koliko… – počela je Dalila da otkriva detalje.

– Znam, hiljadu dinara imaš po žurki – potvrdio je Car.

– Tako je! Hiljadu dinara sam tražila, a onda mi je rečeno da oni znaju ko je prisutan na svakoj žurki, i koliko doprinosim.

Sporni snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button