Žena

KO JE DREVAN, A KO NOV: Da li znate koliko je vaša duša stara po Zodijaku…

Da li znate koliko je vaša duša stara po Zodijaku…

Postoje teorije da su neke duše reinkarnirale davno, još u zoru ljudskog postojanja, dok su druge nove u materijalnom svijetu. Uz pomoć astrologije možemo da pokušamo da otključamo istinsku starost naše duše. Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje, koje možemo da dobijemo isključivo kroz životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem. Ti ljudi sa drevnim dušama, uvek gledaju širu sliku i ne reaguju na agresivan način, već imaju miran i opušten pristup. Mlade duše su manje vremena prisutne na ovom svijetu i manje su zreli. Često su znatiželjniji i uzbuđeniji zbog svega. Oni su ambiciozniji i brzo reaguju na situacije sa kojima se suočavaju. Takve duše su mlade u srcu i često se osećaju kao da imaju mnogo toga da nauče i ostvare.

A šta na to sve kaže Zodijak:

Bik

Vaša duša je srednje starosne dobi. Doživjeli ste razna iskustva, ali još uvek vas čeka mnogo rada na sebi.

Lav

Vaša duša je drevna i živahna, baš kao mudra starija osoba. Proživela je hiljadu života, a ipak još uvijek je snažna i postojana.

Ovan

U igri života, vaša duša je relativno nova. Dobili ste nevjerovatne lekcije i znanje, ali putovanje još nije ni na polovini!

Djevica

Vaša duša je misterija. Vaša duša je velika zagonetka, jer je istovremeno infantilna, ali i napredna i zato je ljudima teško da je dešifruju.

Vodolija

Vaša duša je kao dijete, mlada je i nevina. Iako je možda mlada, nije nezrela ni infantilna, već opuštena, bezbrižna i ispunjena lakoćom.

Blizanci

Vaša duša je starije dobi. Vi ste otporni, mudri i sada želite da se bacite na novi hobi ili aktivnost, koji će vam donijeti stimulaciju.

Rak

Vaša duša je stara, sa jasnim i prisutnim umom. Mladi ste u srcu, a mudrost i jasnoća koju projektujete privlače prema vama one kojima je potreban životni savjet.

Strijelac

Vaša je duša kao tinejdžer. Mlada, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova pre nego što mislite.

Jarac

Vaša duša je super stara i hrabra. Prošla je kroz nevjerovatne priče i sada joj je potreban mir. Sada je vrijeme za posmatranje i razmišljanje.

Riba

Vaša duša je mlada i raspršena, nova je u životu i u svemu što se nalazi u njemu, zbog čega vidite ljepotu u najčudnijim mjestima ili stvarima. Vaša nevinost je tako osvježavajuća i potrebna u današnjem svijetu!

Vaga

Vaša duša je drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote neizbježno ste postali iscrpljeni.

Škorpija

Vaša duša je na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja. Ipak, istodobno je i umorna od svih prepreka i stvari na ovom svijetu koje blokiraju vaš put.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button