VIP

“SVE SAM IZGUBILA” – DALILA VAN SEBE: Kuka i plače – Definitivno kraj… (VIDEO)

Definitivno kraj…

Podela budžeta Sandre Rešić je u toku, a Dalila Dragojević izašla je iz Bele kuće u suzama nakon izlaganja Rešićeve.

Naime, ona je otišla u ekonomsko dvorište, a za njom je odmah krenula i njena drugarica Marijana Zonjić.

– Ne intresuje me šta će ko da priča, ja sam i čast i ugled i sve što može da se izgubi, ja sam izgubila – plakala je Dalila.

– Sve to može da se popravi. Kolika god da je ta ljubav, može da se popravi. Nemoj, jer nisi to. Probala si, nije to to, a probaćeš još sto puta. Trebaju ljudi da te razumeju, a normalno je da ćeš reći preko nekih stvari kad je iskrena ljubav u pitanju, ali moraš da imaš granicu Dalila – tešila je Marijana.

– Kakve granice sad, kakve nakon svega? Granice su trebale da budu, znaš kad – i dalje je ronila suze.

– Pa šta sada? Ako tako nastaviš, samu sebe ćeš da ubiješ u pojam i da razmišljaš o svemu i svačemu. Istrpi je**o, šta si sve izgurala, možeš i ovo. Proćičeš i ovo, izaćićeš napolje i tad kreće pravi život i pravi ljudi. Tebi je najgore zato što znaš šta si porodici uradila, a to i treba da ti bude prvo. Normalno je da će otac biti uvek uz tebe, šta god da si uradila. Razumeće te! Zaljubila si se i zavolela čoveka kog možda nisi trebala. Možda je do prostora i do ljudi, ali ti ovde to više ne treba. Da se ponižavaš. Ostavio te, kraj i tačka. Rekla si svoje, sad kraj – rekla je Marijana.

– Nema veze. Ženu u koju sumnjaš i kojoj nisi prešao preko nekih stvari, ne ulaziš joj u krevet i ne govoriš joj da je voliš. Kažeš joj sve – plakala je Dalila.

– Neće biti: “Ćao, ćao”, dokle god ste ovde. Ti si slaba na njega – rekla je Marijana.

– On je svestan toga da ja nemam otpora – plakala je Dragojevićka.

– Ja sad da odem, da on dođe, vi za 15 minuta ste pod ruku. Mora da bude i do tebe, moraš i ti da odlučiš – rekla je Marijana.

– Kako da odlučim – pitala je Dalila.

– Rekla si sve, nemaš ni ti više snage da se pravdaš ovde – dodala je Zonjićeva.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button