VIP

“TREBA VIŠE DA SE POBRINE OKO SVOJE ĆERKE”: Aleksandra odgovorila Dalilinom ocu – Uništila Dalilu… (VIDEO)

Uništila Dalilu…

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica je bila Aleksandra Nikolić, koja je oštro komentarisala postupke svojih cimera.

– Gruja kao da se zaljubio u Diju, oni se ne odvajaju. Ona je tu da on skrene misli sa Mime. On mi je katastrofalan. Dia kaže da on ima dobru energiju, a čovek bez energije – pričala je ona.

– Kako komentarišeš karakter i dostojanstvo koje ima ili nema Dalila? – pitao je Darko Tanasijević.

– Bila je totalno druga osoba. Ona je izgubila legitimitet da bilo koga komentariše… Njenoj porodici je katastrofalno da gleda te scene. Njoj i njemu je bitno da se priča, a nigde sramote. To ljubav ne može da bude i to ljubav, po meni, nije. Oni će se svađati do kraja, praviti haos. Za njih dvoje nema rešenja, nakon rijaltija ne može ništa od njih da bude – govorila je Aleks.

– Kakvo je mišljenje o Milici Veselinović? – upitao je Darko.

– Meni ona nije katastrofalna, kao što je ljudi komentarišu. Ona pravi samo grešku jer ga maltretira fizički, to ne sme da radi i ne zna da se zaustavi kad vidi da on kreće da lomi. Smatram da je Milica jako pametna, objektivna, vidi sve… – nastavila je Nikolićeva.

– Čula si kako te je komentarisao Dalilin otac, da li imaš nešto da mu kažeš? – pitao je Darko Tanasijević.

– Njemu je dovoljno muke, neću i ja da mu stajem. Ružno je što je rekao o meni, treba više da se pobrine oko svoje ćerke – istakla je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button