VIP

“ZASLUŽILI SU SAV NOVAC”: Dalila i Dejan u dosluhu – “Filip Car je kolateralna šteta…”

Dalila i Dejan u dosluhu…

Pevačica i nekadašnja učesnica više sezona “Zadruge” Zorica Marković, progovorila je o rijalitiju i glavnim katerima. Vodeća tema su svakako Dalila i Dejan Dragojević sa partnerima Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem, ali i diskvalifikovani Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica.

– Ne bi bili zajedno da tu nema ništa, ne može na silu to da traje. Aleksandra je Dejanu došla kao lekić, od te priče nema ništa, to je meni jasno, retko kad sam promašila. Takođe, nema ni od Cara ni Dalile. Otkako je sve to počelo, tvrdim, ako pogrešim izviniću se svima, Dejan i Dalila će se pomiriti. Sada tamo ne, izgubili bi plasman. Car je kolateralna šteta iako je svašta radio, on nije glup, jako je inteligentan. Ja nikog ne osuđujem. Njih dvoje će oprostiti jedno drugom kada izađu, uzeće novac i zaslužili su, vozali su celu priču 10 meseci, ali na takav način mi je bezveze – ispričala je Zorica.

Markovićeva dodaje da u petoj sezoni zapravo nema prave ljubavi, iako ima nekoliko parova.

– Niko, mislila sam da Mensur ima emocije prema Milici, međutim, ne može meni da diktira neko spolja. Svi su takmičari, imaju u interesu da ostanu što duže i tu se malo pogube. Pravo drugarstvo, čovek čoveka da voli, jedino su Fran i Đedović, nisu se svađali, lepo se druže – ističe Zorica i nastavlja o diskfalifikovanoj Miljani Kulić:

– Meni je smešno to “Bebica”. Čovek je tu iz inata zbog Zole, Zola zbog relacije sa Kulićima, meni je žao nje, ovi muškarci će se snaći, Miljanu je pojeo rijaliti, privatno je znam drugačije, ima dobrih osobina – zaključuje Zorica za “Pink.rs”.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button