Žena

OPSEŽAN SEDMIČNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022. GODINE: Vagi šansa za novu ljubav, Bik se oslobađa dugova…

Saznajte šta nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna 2022. godine donosi vašem znaku…

Poslednji dani maja i početak juna biće savršen period da se sagleda sve ono što smo do sada uradili, da raskristimo s onim što je prošlo i da ga ostavimo iza nas. Kada presečemo stare veze koje nas vuku na dno, tada ćemo moći da počnemo iznova. Mnogima sledi uspešan period u pogledu finansija i ispunjenja želja. Evo šta predviđa horoskop od 30. maja do 5. juna:

Ovan

Vreme je da izađete u svet! Pokažete se, neka svi vide koliko znate i umete. Pogledate ljude i steknite nova, dragocena iskustva. Poželećete da se aktivnije krećete, da upoznajte nova mesta. Mars i Jupiter su u vašem znaku, što znači da vas tokom ove nedelje prati sreća. Iskoristite ovu priliku na najbolji način da ostvarite ono što želite.

Bik

Vaši prioriteti se tokom ove nedelje menjaju. Na prvom mestu će doći potreba za finansijskom nezavisnošću. Sada je vreme da prikupite neophodna sredstva kako biste mogli da se oslobodite dugova i kredita. Imaćete priliku da zaradite dodatni novac, pod uslovom da ne budete lenji!

Blizanci

Sada je odlično vreme da organizujete kratko putovanje. A pun pogodak će biti ako se putovanje kombinuje sa učenjem onoga o čemu ste dugo sanjali – odlazak na neki kurs ili obuku koja će vam u budućnosti mnogo koristiti. Ne zaboravite da odvojite vreme za porodicu i prijatelje. Vaši najmiliji čekaju da im posvetite pažnju.

Rak

Okanite se praznih misli koje vas samo opterećuju i truju. Spusitite se na zemlju! Ne tražite bolji život u drugim gradovima i državama. Sve najvažnije stvari se dešavaju kod kuće, ovde i sada. Živite za sadašnji trenutak, sve drugo je gubljenje dragocenog vremena koje nećete moći da vratite.

Lav

Tokom ove nedelje suočićete se sa dosta poteškoća koje će vas usporiti na vašem putu, a mnoge će i odvratiti. Vodite računa o odnosu s partnerom. To što ste zajedno ne znači da ne treba da se trudite. Budite pažljivi i brižni inače može da dođe do svađa zbog sitnica.

Devica

Sve u svemu, očekuje vas dobra nedelja. Ako planirate da investirate, kupite nekretninu, vreme je da počnete da delujete. Prati vas sreća i osigurava dobre odluke. Ipak, morate biti spremni da celokupna situacija dovede do svađa s partnerom. Biće dosta tenzija i neslaganja, a to bi moglo da ugrozi vaš odnos.

Vaga

Tokom ove nedelje velike su šanse da prava ljubav dođe do vas. Bićete u prilici da uživate u osećanjima, da se prepustite uživanju i uzbuđenju koje dolazi s upoznavanjem nekog novog. Ali astrolozi imaju upozorenje- nemojte još da pričate o ozbiljnoj vezi. Merkur još nije izašao iz retrogradnog stanja, i možete zabrljati stvari. Idite korak po korak.

Škorpija

Trenutno vam ništa ne ugrožava karijeru, ali ne treba ni očekivati da sve ide savršeno glatko. Na kraju radne nedelje može doći do nekih šokova vezanih za komunikaciju sa menadžmentom. Ako kontrolišete svoje emocije i reakcija i spremni ste na kompromis, bićete u stanju sve smireno i staloženo da rešite. To je jedini način.

Strelac

Vaša finansijska situacija neće se popraviti, sve na polju karijere ostaje isto. Ali dajte sve od sebe da uživate u onome što imate, bez obzira da li su vaša primanja velika ili mala. Nekome ni mnogo novca ne garantuje sreću. Okrenite se ljudima koje volite, oni su vaše najveće blago, a ne zarada.

Jarac

Ako imate svoj posao, onda postoje situacije koje će vas zabrinuti jer je sva odgovornost na vama. Ukoliko ste deo tima, mogući su manji sukobi koji će vas prilično izbaciti iz ravnoteže. Za vikend vam je potreban dobar odmor, astrolozi savetuju opuštanje celog tela, ali i uma uz masažu, saunu i bazen.

Vodolija

Sreća je na vašoj strani – vaš život će tokom ove nedelje dobiti novu dimenziju, biće bogat i zanimljiv. Moći ćete da ojačate svoju finansijsku poziciju i obezbedite budućnost. U porodici će vladati harmonija i međusobno razumevanje. To je sve što je potrebno za sreću, zar ne?

Ribe

Ako ste slobodni i tražite partnera, onda kraj nedelje nije najbolje vreme za taj poduhvat. Budite strpljivi, desiće se, samo nemojte da požurujete stvari. Sve ide svojim tokom. Pronađite se u kreativnosti, u duhovnom razvoju, radite na sebi i svojim veštinama. Ukoliko imate porodicu, posvetite joj više pažnje, sada ste im potrebni.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button