VIP

MATERIJAL IZ TELEFONA JE KOMPROMITUJUĆI: Mensur u žestokom okršaju sa Karićem – Moli porodicu da reaguje… (VIDEO)

Moli porodicu da reaguje…

Kao bomba je odjeknula vest o ponovonom pucanju prijateljstva između Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića. Sve se dogodilo u toku “Igre istine”, kada je Mensur rekao da Stefan sa njim igra rijaliti. Kariću je prekipelo, te se rom prilikom obratio svojoj devojci, Jovani Ljubisavljević, sa željom da Mensurov telefon, koji se nalazi u porodičnoj kući Karića, vrati njegovoj porodici u Bar.

Ovim povodom oglasila se Jovana Ljubisavljević.

– Prvenstveno mi je žao što je došlo do nerazumevanja između dva prijatelja. Ja znam koliko Stefan ceni i voli Mensura, samim tim znam i da je i njemu teško, iako on to ne pokazuje, ali svi su mogli videti njegov trud prethodnih meseci. Stefanova reakcija nije rezultat poslednja dva dana, rijaliti traje već 9 meseci. Nekad je najbolje dati malo vremena svemu kako bi sve došlo na svoje, a ja sam ubeđena da će biti sve uredu. Što se tiče telefona, njegova porodica i ja uvek ispoštujemo sve Stefanove želje. Predala sam ga Osmanu, ali ostaje kod kuće. Nikada zbog rijalitija ne bismo ostavili na cedilu nekog ko je provodio vreme ovde. Ja sam tu samo da ispoštujem Stefana, a i Mensura kao njegovog prijatelja – zaključila je Jovana.

Međutim, u sukob između Stefana i Mensura još traje u “Zadruzi”.

– Bolje ku**em da me napu**š, nego ovo – rekao je Karić.

– Ti vrlo dobro znaš zašto ja ne spavam u hotelu, znaš da nema veze nikakve sa našim odnosom – rekao je Mensur.

– Mogao si da mi kažeš lepo, ali da kažeš da ti tražim dlaku u jajetu i da me ubrajaš sa njima – dodao je Karić.

– Ma kakvi, ja naš odnos ne smatram rijaliti učešćem. Sad si se uhvatio za to – rekao je Mensur.

– Možda te taj telefon nešto muči što je kod Jovane, pa nešto može da se iskoristi protiv tebe… Ne znam šta da pomislim, a strašno je što si pomislio da ja igram rijaliti sa tobom – istakao je Karić.

– Ne, tebra, nema ništa u mom telefonu što može da se objavi i iskoristi. Mislim da se nisam ogrešio ni prema kome, osim prema sebi. Izvinjavam vam se ako sam bio loš prema tebi u nekom trenutku – uzvatio je Ajdarpašić.

– Možemo da budemo i na ti, ne moramo na vi – rekao je Stefan.

– Ti nemaš razumevanja, čak i kad ti kažem da nisi ljut, a ti kao da hoćeš da ja budem ljut. Mislim da te nisam ni jednom uvredio. Nema potrebe da ti nešto pitaš Luksa, ako ti ja objašnjavam i ako sam ti ja bitniji – dodao je Mensur.

– Tebi je u glavi samo rijaliti onda – rekao je Karić.

– Nemojte da se smejete i da od mene pravite debila i budalu. Neka Ardijan vidi sa nekim drugom da dođe po taj telefon ili neka njihova žena. Bilo ko u koga on ima poverenja, nek dođe direktno kod Ardijana u ruke…Što se tiče ovoga, nije mi situacija baš jasna kad je Stefan u pitanju, iako me je malo povredilo to. Ti vrlo dobro znaš koliko ja tvoje volim, cenim i poštujem – naglasio je Ajdarpašić.

– Nisam ja rekao da je bila uvreda – dobacio je Karić.

– Rekao sam samo da ako je neko pogrešio prema meni bilo kako, da mu opraštam ili mu halalim…Ti si mogao da me pitaš to negde drugde, a ne ovde – rekao je Mensur.

– Ja te nisam pitao da odaš neku tajnu. Kao da sam te pitao: “Kako si?” – besneo je Stefan.

– Ti dobro znaš kako se ja osećam, tako da mi tražiš da ti ja kažem nešto za crnim stolom. Naš odnos nije crni sto! Ja nisam ni u jednoj teoriji zavere, nego to njima ne odgovara što pričam, pa im je lakše da se tako pravdaju – govorio je Mensur, pa je nastavio:

– Jedan deo me je ratočarao, a to je kad je rekao ovo za telefon, jer smatram da ja nisam loše postupio, niti sam nešto loše rekao… – krenuo je Mensur, pa je Mića skočio kao oparen na njega:

– Ja sam tebi govorio da ti veza nije dobra, samo zbog tebe. Nemam ja ništa protiv tebe, a ti si joj sinoć rekao da ti je ona upropastila život. Ja sam ti to govorio sve vreme – drao se Mića.

– Ja mislim da ti mene ne voliš i to je to – rekao je Mensur.

– Ja sam sinoć mogao da skočim, ali nisam, ćutao sam…Shvati, ovde smo svi za sebe – drao se Mića.

– Ja baš zbog toga što gledam sebe, ja ovako nastupam…Ja sam se prijateljski nastrojio prema Mikiju, da se družim sa njim, on ovde rekao da sam ja loš – vikao je Mensur.

– Ja ti kažem da kad izađeš da ćeš videti da ti niko nije želeo loše – rekao je Mića.

– Stvaramo nepotrebne situacije, ovo sa Stefanom na primer…Žao mi je što ne mogu da navedem Sandija i ljude koji su izašli. Razočarala me je Milica u zadnjoj raspravi sa mnom. Ne kažem da je ne volim i da nemam osećanja. Da mi nije teško i kad vidim da se ne snalazi i da leti kad je ljudi pumpaju pričama. Nisam očekivao od nje da postupi od nje tako. Ja ne mogu da kažem da mi misliš loše i da me ne voliš, iako to kažem u besu – nastavio je Mensur.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button