VIP

VEĆ JE BILA U ZADRUZI – POTPISALA UGOVOR ZA RIJALITI: Dobila honorar od čak 250 000 Evra… (VIDEO)

Dobila honorar od čak 250 000 Evra…

Dara Bubamara navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati “Puno košta”, po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva meseca tokom leta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen.

– Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima – otkrio je izvor za Informer.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

– Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka…- ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti.

– Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija – rekao je izvor.

Podsetimo, Dara je već gostovala u prvoj sezoni Zadruge i osetila atmosferu simulacije života u imaginarijumu, te joj neće teško pasti da je kamera prati dva meseca u stopu.

Pogledajte kako je izgledalo njeno gostovanje u Zadruzi:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button