VIP

TRESE SE KAO PRUT – NJENI NAJVEĆI STRAHOVI SE OSTVARILI: Voditeljka je obavestila… (VIDEO)

Voditeljka je obavestila…

Upravo na programu TV Pink je počeo nastavak emisije “Gledanje snimaka” koju vodi Ivana Šopić, ona je okupila sve zadrugare za sto i najavila prvi video snimak na kom su zadrugari imali priliku da vide žestoku raspravu Dalile Dragojević i Filipa Cara koja se desila za vreme noćne emisije “Pitanja gledalaca”.

A u kojoj je on izjavio da je su sve devojke sa kojima je bio ku*ve, kao i to da je cela Srbija obrisala muški polni organ sa njim.

– Ni malo mi nije prijatno, u strahu dolazimo u ovu emisiju, kada znam šta sledi ne bude mi dobro, nije da se ne može preći, prešla sam preko tih stvari što sam radio, ali kada krene da me ispituje, dođemo do toga da ne treba da se priča o tim stvarima jer smo zajedno. Samo treba izdržati 40 dana još uvek i to je to. Izdržaćemo ovaj pritisak, kada izađemo napolje biće drugačije, oboje smo pod tenzijom. On je pod teorijom nekom, uvek se svađamo i koristi neke pogane reči, vrtimo to u krug, imali smo katastrofalnu svađu u izolaciji i videla sam da mu je žao kada je skupljao medvede, trudim se da ga razumem, Izgleda da nam je taj 26. mesečnica baksuzan dan. Filip je takav, on kada uđe u tu crvenu zonu, on izgovara reči i posle kada vidi da sam ja izašla, onda se kaje. Prepisujem to tome što je ovde 18 meseci, Želim da vidim – rekla je Dalila.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button