VIP

ALARMANTNO UPOZORENJE: Život joj je u opasnosti nakon užasnih scena i traume…

Život joj je u opasnosti nakon užasnih scena i traume…

Marko Osmakčić i Viktrija Mitrović su napravili haos tokom emisije “Pitanja gledalaca”, rijaliti-par se doslovno potukao, a onda je Viki od siline uda*aca završila na podu. Marko ju je da*io i uda*ao u glavu dok se zadrugakra nije srušila.

Uzimajući u obzir da je Viktorija silo*ana od strane sveštenika sa samo 12 godina sek*olog i psihijatar, profesor Jovan Marića otkrio je za novinare da li postoji veza između traume, koju je Viki preživela, i kako to utiče na izbor njenih partnera tj. da li namerno bira muškarce koji su na*ilni prema njoj.

– Da, to se događa, ne uvek i ne po pravilu, ali se događa u 50 odsto slučajeva. Pacijentkinje koje su tako nešto doživele često tokom ili nakon odnosa priželjkuju da ih partner u*ari ili pov*edi to je istina. Ona je tada bila jako mlada ne znam da li je bilo geni*alnog odnosa ili mastur*acije samo, ali dešava se da pacijentkinje kasnije biraju partnera koji će ih povrediti – ističe profesor i doktor Marić za domaće medije i upozorava da je takmičarki “Zadruge” na ovaj način ugrožen život.

Povodom na*ilja u rijalitiju su se usijala društvene mreže, a gotovo svi su jednoglasni u tome da Osmakčić mora biti diskvalifikovan. Međutim, nameće se još važnije pitanje i tema, da li je Viktriji Mitrović potrebna stručna pomoć.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button