VIP

PAKAO DALILE I FILIPA CARA ZBOG OŽENJENOG PEVAČA: Car video kadar intimnog odnosa… (VIDEO)

Car video kadar intimnog odnosa…

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se zaratili sinoć tokom emisije “Pitanja gledalaca”, navodno, jer je on zagrlio Milanu Šarac. Dalila je besno napustila emisiju, a onda se njihov haos nastavio u sobi za izolaciju.

Njih dvoje su nasrtali jedno na drugo, urlali i gurali se, a onda je Dalila završila na podu i počela da lije gorke suze zbog celokopnog haosa koji je nastao sa Filipom. On je nastavio da besni i izbacio napolje sve plišane igračke koje su dobili od podrške, ali i posteljinu. Dalila se za to vreme nije pomerala sa poda, a njeni jecaji su odzvanjali izolacijom.

Filip je sve vreme ponavljao kako više nikada neće biti zajedno, te da je sve njena gluma, ali je prizor zaista jeziv. Dalila je sve vreme nepomično ležala, sklupčana i držala se za donji deo leđa, gde se očigledno udarila prilikom pada.

Ipak, pravi razlog Filipovog besa jeste zapravo kadar gde Dalila grli Gruju, koji je Caru često meta. Zbog te scene njih dvoje su potpuno odlepili i napravili haos koji se retko viđa.

Instagram,
Instagram,

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Drugi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button