VIP

OTERANI IZ ŠIMANOVACA: Miljana i Bebica dužni 200 000 Evra – Šokantan snimak nakon diskvalifikacije… (VIDEO)

Šokantan snimak nakon diskvalifikacije…

Najkontroverznija i najskandaloznija učesnica svih Zadruga Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su u utorak iz Zadruge zbog agresivnog ponašanja i kršenja pravila, a kako izvor za Alo! Otkriva, njihovi problemi tek su počeli.

Naime, prema rečima sagovornika bliskog paru, Miljana i Bebica dužni su TV Pinku više od 200.000 evra, a porodica i prijatelji ne žele da im pomognu jer su razočarani njihovim ponašanjem u rijalitiju.

– Miljana je ponovo psihički jako loše, ona je i sama u nekoliko navrata priznala da kada joj popusti terapija ne može da kontroliše svoje ponašanje. Njoj su čelnici Pinka nekoliko puta davali šanse, sažalili su se na to što je samohrana majka, ali ovoga puta zaista je preterala – rekao je najpre sagovornik, i otkrio koliko je trenutno dugovanje skandaloznog para.

– Kazna za diskvalifikaciju u Zadruzi iznosi 50.000 evra, a Miljana je tokom pete sezone čak tri puta izbačena iz rijalitija. Bebica je sada prvi put, tako da njihov dug za diskvalifikaciju iznosi 200.000 evra. Ona takođe ima niz kazni za agresivno ponašanje, kršenje pravila, voditelja je pogodila kamenom… To je sigurno još dvadesetak hiljada – šokirao je sumom sagovornik, koji je potom objasnio da Kulićeva i Macanović taj novac nemaju.

– Miljana je švorc, ona je i prošli put izašla iz rijalitija bez dinara. Bebice su se roditelji odrekli zbog veze s Miljanom, tada su mu oduzeli novac i imovinu, tako da je on takođe bez dinara. Oboje su jako lenji, vole brz novac i teško će zasukati rukave kako bi zaradili toliku sumu, u dugovima su do guše – rekao je izvor za “Alo”, i istakao da porodica ne želi ni da čuje za njih.

Podsetimo, Miljana je najpre diskvalifikovana kada je na samom početku Zadruge zapalila rajski vrt, nakon povratka u rijaliti ona je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli nanela teške telesne povrede kada ga je štiklom udarala u glavu dok je on spavao, a treći put je diskvalifikovana u utorak nakon što je voditelja pogodila kamenom, Zolu nekoliko puta pretukla i pravila svakodnevni haos.

Miljanu su kontaktirali novinari za komentar povodom tvrdnji sagovornika da duguje preko 200.000 evra, ali tom prilikom se javio Bebica.

– Je l’ želiš da pričaš sa novinarima? – pitao je najpre Macanović, a potom je spustio slušalicu.

Ekipa emisije “Paparaco Lov” snimila je Miljanu i Bebicu odmah nakon diskvalifikacije, a na snimku se vide njihove stvari u kesama ispred kapije u Šimanovcima, kao i obezbeđenje koje je došlo da ih požuri jer su stajali na rampi. Takođe, na snimku ispod možete videti ko je sačekao takmičare diskvalifikovane zbog divljačkog i nedopustivog ponašanja.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button