VIP

NEKE STVARI MU NISU NIKAKO JASNE: Dejan šokiran nakon saznanja da je Aleksandra to dala Dalili… (VIDEO)

Dejan šokiran nakon saznanja da je Aleksandra to dala Dalili…

U toku emisije “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević postavio je pitanje koje je bilo upućeno Dalili Dragojević.

– Za svabu je običaj bio da se da nešto tuđe, ti si dobila od Aleksandre minđuše i to je sve okej, ali da kasnije na žurki nosiš minđuše – glasilo je pitanje.

– Mi smo imale normalan razgovor u hotelu. Minđuše mi je dala kad je Marijana došla do hotela. Uzela sam te minđuše, imamo korektan odnos i najnormalniji. Nema neke netrpeljivosti, sa moje strane nije ni bilo. Ne družimo se, ali otkako smo bile u hotelu i spavale zajedno, provele smo ceo dan zajedno. Na svabi smo plesale… U momentima kad sam bila pogubljena napala sam je nesvesno. Ja prema njoj nisam imala lošu komunikaciju. Rekle smo mnogo toga, ali posle te noći smo ostale u normlanim odnosima. Filip je sa Dejanom imao okej komunikaciju na ostrvu. Devojka je došla i tražila minuđuše, ja sam joj stavila na krevet – rekla je Dalila.

– Za svabu je bio taj običaj, bile smo u hotelu… Možda su joj se svidele moje minđuše, ja sam dala jer znam da je to običaj. Ja znam kako će to da se tumači, htela sam sinoć da joj tražim. Rekla sam Sandri, da ne bih ja prilazila i da se ne bi pravilo od toga. Nije mi normalno, ali ovde ništa nije normlano što se desilo. Stavila je minđuše, meni to nije bio problem. Danas sam pitala da ih vrati – pričala je Aleks.

– Što ti je Dejan rekao da više te minđuše ne bi stavljao? – pitao je Milan Milošević.

– Ja sam rekao da Dia treba da pročita molitvu nad minđušama – dodao je Dejan.

– Da je bolesna situacija, jeste, ali bolesno je i nas četvoro na svadbi – nastavila je Nikolićeva.

Iznenadio sam se. Meni je ona to rekla kad je bila svadba, ali šta da radim. Ja sam govorio da mi neke stvari nisu jasne kod nje – pričao je Dragojević.

– Je l’ ti hoćeš da se svađam sa njom? Kad sam se raspravljala bilo je strašno i da ja pravim svađu i da ga uvlačim u problem. Ja nisam super sa njom, ne pijemo kafu, samo je uzela minđuše za svadbu – odbrusila je Aleks.

– Ja to nisam zamerio, bilo mi je čudno kad je rekla. Dia treba molitvu kao što je i Gruji – dodao je Dejan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button