VIP

VODITELJ PREDUZEO POSEBNE MERE PROTIV MILJANE: Progovorio o povredi – “Tek sam jutros dobio…”

Progovorio o povredi…

Rijaliti zvezda Miljana Kulić sinoć je kamenom pogodila voditelja “Zadruge” Milana Miloševića, zbog čega je sa svojim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, diskvalifikovana iz rijalitija, po drugi put.

Miljana je, u naletu besa, zbog svega što je o njoj sinoć rekao Lazar Čolić Zola, uletela u Belu kuću i kamenom gađala Milana Miloševića, voditelja koji se instinktivno okrenuo nakon čega ga je kamen pogodio u leđa.

Voditelj koji je doživeo ogroman stres oglasio se za medije i otkrio kako se oseća:

– Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam, ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam – izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući.

– Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno pre što me je namerno gađala. Nemam, hvala Bogu, povrede niti modrice jer kada sam video da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbegnem veće povrede – kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom.

Miljana je sinoć gađala kamenom voditelja, a evo šta je prethodilo tom ponašanju.

– Izvinjenja ne prihvatam, a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke – istakao je Milošević.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button