VIP

“TOTALNO ZAMRŠENA SITUACIJA” – OGLASIO SE NAKON SVADBE: Podržava Dalilinu trudnoću…

Podržava Dalilinu trudnoću…

Nedelja je bio dan kada se u “Zadruzi” održala svadba, a glavni akteri su bili čuvena četvorka, Dalila Dragojević i Filip Car kao jedni mladenci i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić kao drugi.

Filip Car i Dalila Dragojević nakon svih haosa, odlučili su da uplove u mirnu luku i rade na svom zdravom odnosu, te su tokom prve bračne noći govorili o odnosu nakon “Zadruge” i podršci svojih roditelja. Na sva dešavanja Bruno Uremović, najbolji Carev prijatelj dao je svoj komentar.

Bruno je dao svoj sud na temu “svadba godine”, pa prokomentarisao odnos Dalile i Cara.

– Gledao sam svadbu kao i gotovo svi koji su bili ispred malih ekrana. Super je ispalo i jako je zanimljiv koncept, veselo i nešto drugačije. Filip je u mnogim situacijama bio dosta stidljiv, što me i ne čudi kada je on u pitanju. Ne znam koliko bi taj događaj bio realan napolju, ali on je taj koji sam bira svoju sreću. Ovako kao dešavanje mi je bilo esktra.

Mladenci su spominjali bebu i komentarisali mišljenje svojih porodica o odnosu koji intrigira reagion mesecima, a Filipov najbolji prijatelj rekao je sledeće:

– To su mnogo bitna životna pitanja i nikada se ne bih mešao u tako nešto. Nije mali sam odlučuje o svemu, ja sam tu samo da podržim.

Bivši muž, sadašnje žene Filipa Cara, takođe se oženio na isti dan, a Uremović je prokomentarisao njihovu emociju i dao svoj sud o njihovoj vezi.

– Totalno zamršena situacija, ali ako je njima lepo i meni je. Deluje mi da je nešto sve na silu, ali u rijalitiju je sve moguće, ne bih njih mnogo komentarisao.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button