VIP

NAJKONTROVERZNIJA UČESNICA PONOVO U ZADRUZI: Sa vrata napravila haos – “Raspala kr*ača…” (VIDEO)

Sa vrata napravila haos…

Nakon što je iz “Zadruge” odvedena u GAK “Narodni front”, Miljana Kulić se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima.

Kako mediji su mediji prenosili, Miljana je bila hospitalizovana zbog navodne trudnoće, te kako bi izvršila abortus. Međutim, njena majka Marija Kulić, otkrila je pravu istinu.

“Nisam znala da je jutros u bolnici. Njoj se to često dešava. Miljana ima policistične jajnike i ponekad prokrvavi između ciklusa. Tako da je to u pitanju. Nikakva trudnoća, niti bilo šta drugo nije u pitanju”, tvrdi Marija za Kurir.

Sada kada se vratila u rijaliti, zadrugari su počeli da biraju osobu koja je najzavidnija u “Zadruzi”, a Lepi Mića iskoristio je priliku da se obrati Miljani.

– Zavidnost je kada neko ko ne može da trpi tuđi uspeh. Ja neću da dozvolim ikoga da me vređa, a meni je preko glave da Miki mene stalno komentariše. On je bežao 10 dana pred kraj rijalitija jer je čuo da je neko drugi favoriti. On je prvi, broja dva je Lepi Mića, iz razloga jer dolaze njegovi ljudi kod Đedovića da se žali. Treća zavidna osoba je Dalila, ona hoće u svemu da bude prva – rekla je Miljana.

– Ovde postoji osoba koja je zavidna koja svima zavidi svima. Ona je najzavidnija, a to je Miljana Kulić. On je svinja debela, raspala krmača, Miljana d*olja, nisi ništa bolja, ti si zavidna, i ubica, tukla si svoju majku. Ona je d*olja, napada je sve a sada kada je zavidi svim devojkama. Ekstra si d*olja. Vrati periku Ljubi Aličiću, Miljana Kulić zvana Acko – rekao je Mića.

– Što te na ku*ac macko – dodala je Miljana.

– Miljo pokazi kako se puši k**ac. Kako te je je*ao Čeda iz Lučana, a Zoku iz Čačka… – vikao je Mića.

Celu situaciju pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button