VIP

ALEKSANDRINA MAJKA ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU: Pozlilo joj nakon neviđenog haosa u Zadruzi…

Pozlilo joj nakon neviđenog haosa u Zadruzi…

Dejan Dragoejvić i Aleksandra Nikolić su par koji svakodnevno intrigira javnost.

Naime, oni su imali svađu koja je zatresla celu Zadrugu. Aleksandra je bila jako ljuta jer je Dejan pomislio da se ona folira. To ju je toliko izludelo da je zbog toga nastala jako velika rasprava.

Da podsetimo, Dejan je rekao da mu se sve skuplja, i da njihova veza nema budućnost. Tim povodom, oglasila se Aleksandrina majka Slovenka Nikolić.

– Ne gledam to puno, pogotovo kada su žurke, jednom sam i u Urgentnom završila zbog toga. Videla sam da su se nešto svađali da je bilo nešto. Moje dete je toliko iskreno. Ona ne ume da se folira, ona ne ume da glumi. Iskrena je apsolutno. Ako Dejan smatra da ona nije iskrena, neka mu tako bude. Ja sam njega žalila kada je prolazio kroz one momente sa Dalilom. Ja mislim da on to kaže u revoltu, da ne misli tako. Nekako mislim, njega je Dalila i tukla, on je prelazio preko svega. A sa Sandrom, svaka sitnica, odmah svađa. E sada, čekaj malo brate mili, da budemo ljudi, da budeo realni. Tolerancije malo. Ona ima i privatnih problema i zdravstvenih problema, što on možda i ne zna. Šta da kažem…Mnogi pune glavu Dejanu, mnogi pune glavu i njoj isto. Ona njega mnogo voli, mnogo ga voli, ja vidim po njoj, ona ne ume da folira. Ali, ne verujem da on može da glumi i da folira toliko, ne verujem ni to majko moja. Ja mislim da on nju voli, da li je voli kao ona njega, to ne znam. Da je voli, voli je, ne može da se folira. On ima zlobnih i pakosnih šaptača mnogo, pa onda on poludi malo i eto, to je to. Da su napolju, ne bi to bilo tako, bilo bi mnogo drugačije. Da su oni odvojeni od svih ljudi, bilo bi to mnogo drugačije – rekla je Slovenka Nikolić, pa otkrila da li ona smatra da će Dejan i Aleks ostati zajedno:

– Ja mislim da hoće. Koliko će to da traje, ja ne znam. Ja znam kakva je ona, što se nje tiče, znam da će ostati – završila je Slovenka Nikolić.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button