VIP

ŠOKANTNE VESTI IZ ŠEPKA: U Dalilinom dvorištu pronađena jaja – Dok je ona u rijalitiju neko joj…

U Dalilinom dvorištu pronađena jaja…

Pevačica Vesna Rivas progovorila je o Dalili i Dejanu Dragojeviću i otkrila neke detalje koje retko ko zna.

Istakla je da misli da je ovo sve njihova nameštaljka i da su sve radili zarad slave.

– Neće se pomiriti, oni su posvađani kada god da izađu iz rijalitija. Oni su se venčali samo zbog rijalitija. Dejan je jako pametan, ali on dopušta da Dalila manipuliše njime, ona je harambaša u njihovom odnosu. Oni ne rade ništa, žive od kamere. Oni su imali jake finansijere napolju. Primetili su da ne mogu da se uklope sa drugima. Trebalo je da odrade kazne jer su bili tuženi, produkcija im je dala tu mogućnost, Dalila je htela da se zaigra, nema veze što pucaju finansijeri, kako se “babo” naljuti, tako će se i odljutiti – rekla je Vesna.

– Dalila je trebalo da se zapita, kada su pre ulaska u ovu Zadrugu raščišćavali dvorište, majstori su im našli veliku količinu jaja od zmije, što je ona i okačila na društvenoj mreži i napisala da je u šoku, a potom sve to obrisala – dodala je Rivas.

– Kako nije shvatila jednu veliku životnu pouku “Ako zaigraš na kartu zmije, imaćeš 1000 zmija oko sebe”. Mislim da je rasturanje braka dogovoreno sa produkcijom, pa je upravo to razlog zbog kog se Dalila zgadila celoj naciji – otkrila je Vesna.

– Mislm da od njihovog pomirenja nema ništa, jedino ako će ga odglumiti, zbog neplaćenih računa. Ona je svakako htela njega da se reši pa je spojila lepo i korisno. Filip Car je bio u pravu dok je nabrajao njene karakterne osobine, zato narodi i podržava Cara. Dalila voli da udara po deci, bolesnima, npr Jelenu Pešić je prozivala jer joj brat ima daunov sindrom. Ona je neverovatan manipulator – rekla je Rivas i dodala:

– Dejan se iz cele priče izvukao, spanđao se sa Aleksandrom, nema tu ljubavi, redak je slučaj da je momak tako dobar prema devojkama, pritom je i lep, ali je bezobrazan i lenj. Dejan je osoba koja voli mir, tišinu i dom. On prati kada je Dalila u nekom problemu sa Carem da vidi da li treba da uleti – objasnila je Vesna, ali tu nije kraj.

– Dalila je devojka koja treba da stavi prst na čelo i da se zapita u čemu je njen problem, jer je istakla da je ova svekrva nije volela, pa nju ni jedna svekrva nikad nije volela, nijedna porodica je nije želela za snaju. Po meni nijedno od njih dvoje neće osvojiti prvo mesto – rekla je Rivas.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button