Žena

OSTVARIĆE SVE ŠTO POŽELE: 3 znaka Zodijaka koja u narednih mjesec dana čeka velika sreća…

3 znaka Zodijaka koja u narednih mjesec dana čeka velika sreća…

Sunce ulazi u znak Blizanaca 21. maja i boraviće u njemu sve do 22. juna 2022. godine. Vladavina Blizanaca je moćan period. Vaše želje su pojačane, a Merkur koji je planeta vladar Blizanaca, donosi veliku snagu i lekcije. Od njega ćemo posebno učiti, jer je retrogradan. Najbolje će tokom vladavine Blizanaca proći oni koji nauče biti fleksibilni, otvorenog uma i koji se prilagode svakoj situaciji. Pred mnogim znakovima je period druženja, napretka i povezivanja – moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva. Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele od 21.5. do 22.6., dok je Sunce u Blizancima:

Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je idealno vrijeme da se fokusirate na sebe i svoje ciljeve. Šta ste spremni da promijenite? Imate odlučnost da slijedite ono što ste zacrtali. Kormilo broda života je u vašim rukama – vi upravljate i rukovodite, vi ste spremni da mijenjate pravac, izaberite put. Vrijeme je da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim. Usljed uticaja Merkura, možete više razmišljati o svojim vezama i emotivnim odnosima. Bez obzira da li je riječ o prijateljstvu, partnerstvu ili porodici, znaćete kako da postupite. Stavljate sada sebe na prvo mjesto, posvećujete se razvoju svog bića maksimalno.

Vaga

Dok se Sunce kreće kroz Blizance, Vage su spremne da prizovu još avantura u svoj život. Moguće je da ćete napokon isplanirati i realizovati putovanje o kojem dugo maštate. Kada Venera uđe u Bika 28. maja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost – tada je idealan trenutak da njegujete ljubavne veze. U ovom periodu možete ostvariti puno romantičnih ambicija. Idite polako, ne žurite i vjerujte u proces. Ovaj period je definitivno vaš.

Vodolija

Napokon se možete osloboditi stresa i napetosti – sada je vrijeme za više zabave! Vladavina Blizanaca donosi sjajne promjene u vaš život. Na poslu vas očekuje olakšanje, kreativnost, lijepe želje – možete ostvariti na jednostavan način ono što ste planirali. Razveselite sebe, priuštite sebi zadovoljstvo, povežite se sa sobom. Ako već dugo razmišljate o nekoj osobi ili o početku veze, sada je vrijeme da ta sanjarenja pretvorite u stvarnost.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button