Žena

RAK, LAV I ŠKORPIJA: Od 21. maja biće potpuno suludo opsjednuti bivšim ljubavima…

Od 21. maja biće potpuno suludo opsjednuti bivšim ljubavima…

Opsednutost bivšim je prilično česta pojava i iako se to možda neće dogoditi svima koji su ikada bili u vezi sa nekim ko vredi, to će se definitivno dogoditi tokom Merkura u sekstilu sa Jupiterom. Ovaj tranzit otvara kapije sećanja; provešćemo dosta svog slobodnog vremena prisećajući se.

Takođe ćemo provoditi ogromnu količinu svog vremena opsednuti time šta naši bivši rade, s kim su, da li nas još uvek vole i da li će se možda ikada ponovo vratiti u naše živote. Merkur sekstil Jupiter tokom retrogradnog Merkura najviše utiče na znakove zodijaka Raka, Lava i Škorpiju od 21. maja 2022. Ova tri horoskopska znaka jednostavno ne mogu da prestanu da razmišljaju o bivšim, a čak i ako pokušaju, njihovo sećanje se ponovo vraća u prošlost.

Rak

Merkur u sekstilu sa Jupiterom čini da ne možete da izbacite bivšeg iz glave, i iskreno, beskrajno vas nervira to. Želite da se izlečite; niste u fazonu da se držite za ovu vezu do gorkog kraja. Vi zapravo želite da prestanete da razmišljate o ovoj osobi da biste mogli da nastavite sa svojim životom. Jupiterova energija zaista podstiče vašu maštu, i upravo zbog toga ne možete da izbacite tu osobu iz uma. A što je još gore je da se čak ni ne fokusirate na vredne aspekte prošlosti; razmišljate o stvarima poput sećanja na zvuk njihovih ključeva dok ulaze u kuću ili kako nikada nisu očistili mikrotalasnu pećnicu. Vaš cilj je da konačno više nikada ne razmišljate o ovoj osobi, tako da vam Jupiter donosi ogromnu dozu onoga što ne želite: opsesivne misli o svom bivšem.

Lav

Budući da ste poznati kao romantični, ne puštate bivše tako lako. To ne znači da ne prihvatate kada se veza završi, ali ne prihvatate ni da ih odbacite kao uspomenu koja nikada nije postojala. Možda niste zaljubljeni u osobu sa kojom ste upravo raskinuli, ali osećate da, ako ste proveli sve to vreme voleći je, mora postojati nešto vredno da ponesete sa sobom, bez obzira da li ste sa tom osobom ili ne. Merkurov sekstil sa Jupiterom budi vašu opsesivnu radoznalost koja izgleda kao da noću i danju razmišljate o svom bivšem. Ne planirate nikakvo ponovno ‘spajanje’, ali nećete dozvoliti sebi da ga zaboravite tako brzo kao što vidite da drugi rade kada odluče da ostave svoje bivše ljubavi. Vaša opsesija će vremenom nestati, ali vi ste neko ko će uvek čuvati mesto u svom srcu za ljude koji više nisu u vašem životu.

Škorpija

Kada ste opsednuti bivšim, to je iz sasvim pogrešnih razloga, a većina tih razloga vas vodi do želje za osvetom. Tipična Škorpija, dopuštate Merkuru sekstilnom sa Jupiterom da vas odvede pravo u zmijsko gnezdo, gde ćete provesti verovatno narednih nekoliko nedelja, opsednuti time šta radi vaš bivši. Sve je, naravno, njegova krivica. Ne želite da trošite vreme na bilo koji pogrešan potez koji ste možda napravili; ne, ova opsesija je sva o TUĐOJ krivici. Ljuti ste i nezadovoljni; šta god da je ova osoba uradila da vas uvredi, neće nestati brzo, a ako želite da budete opsednuti ovim bivšim, onda ćete odvojiti svoje dragoceno vreme radeći upravo to. Baš vas briga što je ova osoba nastavila dalje, ili što nije opsednuta vama; brinete samo o tome da negujete svoj bol i maštate o osveti.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button